Libnet.ro
UNICEF

16:30

Piata de achizitii si fuziuni din Romania a crescut cu 250% in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata de achizitii si fuziuni din Romania a crescut cu 250% in primul semestru

Piata romaneasca de fuziuni si achizitii a inregistrat cea mai dinamica evolutie in randul celor 11 tari din regiunea Europei Centrale si de Sud-est CSE), cu o crestere de 250% a valorii totale estimate a tranzactiilor, de la 600 milioane de dolari in primul semestru 2014, la 2,1 miliarde de dolari in primele sase luni ale acestui an, potrivit unui comunicat de presa EY. continuă pe Ziarul Bursa

Sefa Serviciului de Achizitii Publice din primaria Medgidia, retinuta de DNA

DNA Constanta a retinut-o, azi-noapte, pe sefa Serviciului de Achizitii Publice din cadrul Primariei municipiului Medgidia, Gabriela Herghelegiu, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, aceasta urmand sa fie prezentata astazi Tribunalului Constanta cu propunerea de arestare preventiva, potrivit unui comunicat emis de institutie.

AUDIO |Un nou proiect inedit i-a cu asalt piata muzicala din Romania! ASCULTA prima piesa adevarata de EDM Made In Romania: ARMADA GAVROSA Summer Love!

Armada Gavrosa a lansat o piesa senzationala, care face parte dintr-o nisa restransa a muzici EDM muzica electronica dance) din.

AUDIO |Un nou proiect inedit ia cu asalt piata muzicala din Romania! ASCULTA prima piesa adevarata de EDM Made In Romania: ARMADA GAVROSA Summer Love!

Armada Gavrosa a lansat o piesa senzationala, care face parte dintr-o nisa restransa a muzici EDM muzica electronica dance) din.

Cum isi incurajeaza o companie din Romania angajatii sa munceasca de acasa

Daca majoritatea angajatorilor romani trateaza inca cu retinere subiectul muncii de acasa, acesta nu este cazul companiei Alcatel-Lucent Romania, care isi incurajeaza angajatii sa nu vina la birou doua zile pe saptamana. 600 intre cei 1. 450 de angajati.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )