Libnet.ro
UNICEF

09:30

Piata asigurarilor din tara noastra, dependenta de RCA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata asigurarilor din tara noastra, dependenta de RCA

Primele cinci societati de asigurare reprezinta 70,03% din segmentul asigurarilor generale * Romanii sunt atasati de ideea de a locui intr-un spatiu proprietate personala, dar nu realizeaza necesitatea protejarii locuintei prin achizitionarea unei asigurari Reporter: Cum arata, in prezent, piata asigurarilor din tara noastra? Cornel Coca Constantinescu: in momentul de fata, piata asigurarilor este stabila, cu o structura dominata de segmentul celor generale, cu 79% din PBS n. r. prime brute subscrise) in 2017, prevalente fiind asigurarile obligatorii, in special cele auto. in acelasi timp, piata de asigurari este caracterizata de dezvoltarea modesta a segmentului asigurarilor de viata, acesta reprezentand 21% din PBS, in 2017. continuă pe Ziarul Bursa

Tara noastra - posibil sa se imprumute de pe pietele externe, in iunie

Tara noastra ar putea iesi, in decursul acestei luni, pe pietele externe, pentru a se imprumuta, dupa cum a anuntat, ieri, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, la o conferinta de specialitate.

Klaus Iohannis pleaca din tara in ziua in care CCR ar urma sa publice motivarea deciziei revocarii sefei DNA

Klaus Iohannis pleaca din tara joi, 7 iunie, in ziua in care, potrivit unor surse juridice, judecatorii CCR ar urma sa faca publica motivarea deciziei care il obliga pe presedinte sa semneze decretul de.

Inundatiile au facut ravagii in mai multe zone din tara

Inundatiile au facut ravagii in mai multe zone din tara. in Teleorman, o ploaie de doar cateva minute a inundat zeci de case, iar in Bistrita-Nasaud, un drum national a fost blocat din cauza aluviunilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )