Libnet.ro
UNICEF

10:30

Piata asigurarilor a scazut cu 1,45%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata asigurarilor a scazut cu 1,45%

Societatile de asigurare au subscris, in primele trei luni ale acestui an, prime brute in valoare de aproximativ 2,53 miliarde lei, in scadere cu 1,45% fata cele subscrise in primul trimestru al anului trecut, se arata intr-un raport al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) remis, ieri, Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

ASF: Piata asigurarilor a scazut in primul trimestru ca valoare, desi numarul politelor a fost mai mare

Societatile de asigurare autorizate si reglementate de ASF au subscris, in primul trimestru al anului 2018, prime brute in valoare de aproximativ 2,53 miliarde lei, in scadere usoara 1,45%) fata de trimestrul I 2017, in principal din cauza reducerii incasarilor din RCA.

Cinci societati controlau, in martie, 59,51% din piata asigurarilor de la noi

Raport ASF: Allianz-Tiriac a ajuns lider cu o cota de piata de 13,77%, in urcare fata de nivelul de 12,66%, inregistrat la finalul anului trecut Cinci societati de asigurare controlau, la finalul lunii martie, 59,51% din piata asigurarilor de la noi din tara, iar Allianz-Tiriac a devenit liderul pietei, detronand City Insurance, potrivit raportului de piata publicat ieri de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), relateaza News. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )