Libnet.ro
UNICEF

10:00

Piata auto americana a avut cel mai bun an de vanzari din istoria sa

Hotnews Hotnews,
 Piata auto americana a avut cel mai bun an de vanzari din istoria sa

In SUA s-au vandut anul trecut 17,47 milioane autoturisme noi, cel mai bun rezultat din istoria pietei pe care recordul fusese stabilit in 2000: 17,4 milioane unitati. In 2009 americanii cumparau numai 10,4 milioane de masini noi, insa de atunci piata a crescut puternic datorita pretului mic al benzinei, usurintei cu care se pot lua credite si climatului economic favorabil, arata Automotive News. Marca Volkswagen si-a vazut vanzarile scazand cu 5% pe fondul scandalului emisiilor. continuă pe Hotnews

Ministrul Justitiei: Nu am nimic impotriva Codrutei Kovesi, este cel mai bun procuror sef pe care l-a avut DNA

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a afirmat miercuri seara, la Digi 24, ca nu are nimic impotriva Laurei Codruta Kovesi, pe care o considera cel mai bun procuror sef al DNA, insa a subliniat ca este prematur sa se pronunte acum asupra prelungirii mandatului acesteia la sefia DNA.

Jorge Sampaoli, cel mai bun selectioner din 2015

Tehnicianul argentinian Jorge Sampaoli, care a castigat Copa America cu echipa nationala a statului Chile, a fost desemnat, miercuri, cel mai bun selectioner din 2015 de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului, informeaza site-ul oficial al IFFHS.

Cel mai bun exercitiu de slabit: alergatul, ciclismul sau antrenamentele de mare intensitate?

Exista o dezbatere continua cu privire la care este cel mai bun exercitiu de slabit, principalele optiuni luate in calcul fiind alergatul, ciclismul, ridicatul de greutati si antrenamentele de mare intensitate HIIT). Mat.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din Europa in 2015

Internationalul portughez Cristiano Ronaldo a fost cel mai bun marcator din fotbalul european in anul 2015, pe parcursul caruia a reusit sa inscrie 57 de goluri in 57 de meciuri disputate pentru echipa sa de .

Raluca Pruna: Nu am nimic cu Kovesi, e probabil cel mai bun procuror sef pe care l-a avut DNA

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat, miercuri, in contextul propunerilor pe care trebuie sa le faca anul acesta pentru sefia PICCJ si DNA, ca nu are nimic impotriva Laurei Codruta Kovesi, ci considera ca este probabil cel mai bun procuror sef pe care l-a avut DNA.

Weekend de Oscar: productiile propuse la categoria Cel mai bun film strain pot fi vizionate la Cinema Union din Bucuresti

In acest weekend, inainte de anuntarea nominalizarilor la cea de-a 88-a editie a premiilor Oscar, sase dintre productiile propuse la categoria Cel mai bun film strain vor fi proiectate la Cinema Union din Bucuresti.

Raluca Pruna: Kovesi e probabil cel mai bun procuror sef al DNA de cand e DNA

2016 va fi un an complicat, a declarat la Digi24 ministrul Justitiei Raluca Pruna. Aceasta a vorbit despre procedura de nominalizare a sefilor de parchete, despre mandatul Codrutei Kovesi la sefia DNA si a subliniat ca nu doreste ca in mandatul sau sa modifice prin ordonanta de urgenta pachetul de legi privind justitia.

Raluca Pruna: Kovesi e probabil cel mai bun procuror sef din istoria DNA

2016 va fi un an complicat, a declarat la Digi24 ministrul Justitiei Raluca Pruna. Aceasta a vorbit despre procedura de nominalizare a sefilor de parchete, despre mandatul Codrutei Kovesi la sefia DNA si a subliniat ca nu doreste ca in mandatul sau sa modifice prin ordonanta de urgenta pachetul de legi privind justitia.

Luis Enrique, cel mai bun antrenor al lumii in 2015

Cel mai sanatos regim alimentar

Care este regimul cel mai benefic pentru sanatate? Pentru al saselea an consecutiv, regimul DASH este desemnat de US News World Report, care realizeaza un clasament anual, drept cel mai sanatos mod de alimentatie din lume.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )