Libnet.ro
UNICEF

05:00

Piata auto, in crestere cu doua cifre. Iunie 2015 este cea mai buna luna a pietei auto din ultimii 6 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Piata auto, in crestere cu doua cifre. Iunie 2015 este cea mai buna luna a pietei auto din ultimii 6 ani

Piata auto a crescut in primul semestru cu 17,9%, vanzarile de autoturisme si vehicule comerciale ajungand la 55. 440 unitati, in timp ce doar la autoturisme avansul a fost de 16,2%, iunie 2015 fiind cea mai buna luna a pietei auto din ultimii sase ani,. continuă pe Wall-Street Ro

Piata auto a crescut cu aproape 18 procente

Piata auto a crescut in primul semestru cu 17,9%, vanzarile de autoturisme si vehicule comerciale ajungand la 55. 440 unitati, in timp ce doar la autoturisme avansul a fost de 16,2%, iunie 2015 fiind cea mai.

INTERVIU - Sunt pentru Razboiul Rece! - Un dialog cu Alain Besanc65484;on realizat de Marius Stan si Vladimir Tismaneanu (Paris, 28 iunie 2015)

A existat un atac asupra modului de intelegere a modelului totalitar, venind dinspre stanga, in timpul anilor '70: scoala revizionista si asa mai departe. Cand priviti acum ceea ce s-a intamplat, colapsul Uniunii Sovietice, al blocului estic, sunteti in continuare convins ca modelul totalitar explica functionarea sistemelor comuniste? A. Cuvantul totalitar a fost utilizat pentru doua regimuri care nu se aseamana si care au sfarsit prin a lupta unul impotriva celuilalt: nazismul si comunismul. Nazismul a fost distrus din exterior. Complet. Cat despre comunism, el s-a prabusit si si-a cautat o noua legitimitate. Iar aceasta legitimitate si-o gaseste in trecutul Rusiei ortodoxe: in ortodoxia lui Ivan cel Groaznic, in vointa de a domina ca imperiu si nu ca natiune, utilizand mijloacele mostenite de la totalitarismul precedent.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )