Libnet.ro
UNICEF

00:07

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa pana in 2020

Antena3 Antena3,
Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa pana in 2020

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group,. continuă pe Antena3

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa pana in 2020, urmand sa devanseze Germania

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group, relateaza Automotive News Europe, citat de Mediafax. Producatori occidentali precum General Motors, Volkswagen, Ford Motor si Renault au investit masiv in Rusia, anticipand ca piata va creste odata cu dezvoltarea clasei de mijloc. Studiul anticipeaza ca Rusia poate urma Brazilia si China pentru a se transforma dintr-o piata a exportatorilor straini intr-una dominata de vehicule fabricate local.

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa pana in 2020

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group, relateaza Automotive News Europe .

Piata auto din Rusia va deveni cea mai mare din Europa

Piata auto din Rusia va inversa tendinta negativa actuala si va devansa Germania, devenind cea mai mare din Europa si a cincea din lume pana in 2020, potrivit unui studiu realizat de Boston Consulting Group.

Subiectele zilei: Povestea lui Omar Hayssam, teroristul sirian protejat de oameni politici din CDR si PSD; Cea mai mare lovitura de pariuri trucate din Romania - Casele de pariuri reclama cazul la Interpol; Sistemul de pensii din Germania, in pragul cola

Tablouri din patrimoniul universal, arse intr-o soba cu sosoni din Romania, subiect de prima pagina in presa straina, scrie Adevarul. Celebra publicatie americana New York Times dezbate intr-un amplu material publicat pe prima pagina posibilitatea ca cele sapte tablouri in valoare de peste 100 milioane de euro furate dintr-un muzeu olandez sa fi fost arse de mama unuia dintre suspecti. Profesorii ameninta cu proteste dupa inceperea anului scolar. Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant a depus vineri, la Guvern, memorii individuale si colective din partea a peste 20. 000 de salariati din invatamant, precum si o scrisoare adresata premierului Victor Ponta, prin care avertizeaza ca nerezolvarea problemelor va duce la proteste dupa inceperea anului scolar. Ce nemultumiri au profesorii, intr-un material din Romania Libera.

EXPLOZIE in cea mai mare statiune din Bulgaria, Sunny Beach

O bomba artizanala a explodat in jurul orei 06:00, duminica, intr-o parcare din cea mai mare statiune din Bulgaria, Sunny Beach, conform agentiei Novinite. Conform politiei, explozia nu a fost foarte.

Cea mai mare fabrica de cosmetice din Europa: 500 milioane de produse pleaca de aici in fiecare an

Avon detine in localitatea poloneza Garwolin cea mai mare fabrica de produse cosmetice din Europa, locul de unde in fiecare an pleaca 500 de milioane de articole catre 39 de piete. 500 de angajati produc zilnic rujuri, parfumuri, articole de.

Antonescu: Probabilitatea ca referendumul pentru revizuirea Constitutiei sa fie amanat, din ce in ce mai mare

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Crin Antonescu, a declarat, ieri, ca probabilitatea ca referendumul pentru revizuirea Constitutiei sa fie amanat dupa acest an, devine din ce in ce mai mare.

Antonescu: Probabilitatea ca referendumul pentru revizuirea Constitutiei sa fie amanat devine din ce in ce mai mare

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca probabilitatea ca referendumul pentru revizuirea Constitutiei sa fie amanat dupa anul care se scurge deja, in acord cu decizia Curtii.

Noul hit al lui Dan Balan a cucerit toate topurile din Rusia.

Noua piesa a artistului moldovean Dan Balan, Lendo Calendo, a cucerit toate topurile muzicale din Rusia. Piesa artistului moldovean ocupa primul loc la descarcari in iTunes Rusia. Mai mult decat atat, single-ul este pe locul 5 in chart-ul principal din Rusia, cu aproape 15. 000 de difuzari, clasament realizat pe baza informatiilor colectate de la toate radiourile din tara. Sper ca si in Romania piesa sa aiba la fel de mare succes ca in Rusia, a spus Dan Balan. Citeste .

Industria auto din Europa scade la nivelul din 1993

Vanzarile auto din luna iunie 2013 au fost mai mici fata de cele din perioasa similara de acum 20 de ani. Planurile de austeritate din Europa isi arata din ce in ce mai rau coltii.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )