Libnet.ro
UNICEF

01:05

Piata auto din tara noastra a inregistrat in prima luna a acestui an o crestere de peste 60%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata auto din tara noastra a inregistrat in prima luna a acestui an o crestere de peste 60%

Inmatricularile de autoturisme noi in Europa au crescut de doua ori mai rapid in luna ianuarie 2018 decat pe ansamblul anului 2017, cel mai puternic ritm de crestere fiind inregistrat in Romania, a anuntat Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA), informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Piata auto din Romania, crestere spectaculara de 66,4%

Inmatricularile de autoturisme noi in Europa au crescut de doua ori mai rapid in luna ianuarie 2018 .

Ce au facut tot mai multi romani dupa ce Canada a renuntat la obligativitatea vizei pentru cetatenii din tara noastra

Renuntarea autoritatilor canadiene la obligativitatea vizei pentru cetatenii romani a avut un efect imediat. Astfel, a fost inregistrata o crestere importanta a solicitarilor de azil in Canada din.

CCIR pregateste mediul de afaceri din tara noastra pentru Brexit

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), Mihai Daraban, se afla intr-o vizita de lucru la Londra, in perioada 12-15 februarie, ocazie cu care a avut o intrevedere cu ambasadorul tarii noastre in Regatul Unit, Sorin Dan Mihalache, precizeaza un comunicat remis astazi Redactiei.

Incendiu la un atelier de dezmembrari auto din Arges, un barbat a fost gasit mort

Pompierii argeseni au intervenit, miercuri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un atelier de dezmembrari auto din comuna Bradu, in incinta imobilului fiind gasit cadavrul unui barbat, transmite Agerpres.

Radu Banciu, despre fuga din tara a Elenei Udrea: Devine o cautatoare pe cont propriu (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu fuga din tara a Elenei Udrea care, conform unui bilet prezentat de Rise Project, a ajuns in Costa Rica de pe 7 februarie. Detalii despre fuga AI.

O femeie de etnie romasi-a ascuns bebelusul abia nascut sub fusta pentru a-l scoate din tara

O femeie de 26 de ani din Mures a ales o solutie inedita pentru a-si scoate copilul in varsta de doar 3 luni din tara. Eal-a ascuns sub fusta pe care o purta. Femeia mergea in Ungaria, iar in lipsa unor.

Deputatul PSD Andreea Cosma anunta ca fratele sau, Vlad Cosma, este plecat din tara si nu se va prezenta la audieri la DNA Ploiesti

Fostul deputat Vlad Cosma, care a fost citat marti la sediul DNA Ploiesti intr-un dosar de coruptie in care are caliatea de martor, nu se va prezenta la audieri, el fiind plecat din tara, a declarat sora sa, deputatul PSD Andreea Cosma, potrivit News. ro. Aceasta a precizat ca Vlad Cosma va fi audiat cand se va intoarce sau prin videoconferinta.

Vlad Cosma A FUGIT din tara?! NU SE VA PREZENTA la audierile de la DNA Ploiesti. Fostul deputat vrea sa dea declaratii prin VIDEOCONFERINTA

Dupa ce a aruncat cu acuzatii si dezvaluiri halucinante, Vlad Cosma este asteptat la DNA Ploiesti. Fostul deputat PSD nu se va prezenta insa la audieri, fiind plecat din tara, informeaza B1 TV. De.

Consumul de ciocolata a crescut in tara noastra, pe fondul cresterii puterii de cumparare a romanilor

Consumul de ciocolata a urcat semnificativ pe fondul cresterii puterii de cumparare a romanilor, astfel ca piata de profil va atinge in acest an un nivel istoric, ce ar putea depasi granita de 5 miliarde de lei aproximativ un miliard de euro), conform unui studiu de specialitate remis astazi Redactiei noastre.

Subiectele zilei: Reactia unor farmacisti atunci cand li se duc medicamente expirate;Paradox pe piata muncii din Romania: Se cauta tineri fara experienta; Criza de medici de urgenta in spitalele din tara

NATO si Europa. Americanii ii avertizeaza din nou pe europeni ca isi vor reduce contributia la NATO daca nu vor contribui pe masura puterii lor economice. Romanii sunt printre putinii care si-au sporit cheltuielile militare. Dupa prima zi a. Laura Codruta Kovesi - o indiscutabila lovitura de imagine. Am ascultat-o cu mare atentie pe d-na Laura Codruta Kovesi. Nu am putut decat sa regret intarzierea cu care d-na Kovesi a iesit in public. Procurorul sef al DNA a avut o.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )