Libnet.ro
UNICEF

01:05

Piata de automobile noi din UE a crescut cu 9,3% in 2015. Cum au evoluat cele mai cunoscute marci auto

Hotnews Hotnews,
 Piata de automobile noi din UE a crescut cu 9,3% in 2015. Cum au evoluat cele mai cunoscute marci auto

Inmatricularile de automobile noi din Uniunea Europeana UE) au crescut cu 9,3% anul trecut, fata de 2014, iar evolutia multor marci cunoscute se arata interesanta, reiese din datele Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile ACEA). Atat marca Volkswagen, cat si intreg Volkswagen Group, au incheiat luna decembrie din 2015, si intreg anul trecut, cu vanzari in crestere, in ciuda scandalului emisiilor. Dacia a crescut cu 5%, iar branduri precum Alfa Romeo, Lancia si DS sunt singurele care au scazut. continuă pe Hotnews

Gyorgy Abran, Wizz Air: Numarul de pasageri pe piata zborurilor interne a crescut cu 16%, in 2015

Compania aeriana Wizz Air a anuntat, ieri, lansarea unei noi rute, cu punct de plecare aeroportul Henri Coanda, spre Budapesta, dar si un nou zbor intern, Bucuresti - Cluj-Napoca.

Un nou jucator intra in acest an pe piata asigurarilor auto din Romania: Grawe promite preturi corect dimensionate si spune ca nu vrea sa-si creasca rapid cota de piata

Un nou asigurator va intra pe piata asigurarilor auto din Romania in acest an. Grawe Romania a anuntat luni ca a depus luna trecuta la ASF dosarele de autorizare pe doua clase de asigurare, respectiv CASCO si RCA. 'Pentru business-ul auto, conform strategiei noastre generale, vom ramane un asigurator cu preturi corect dimensionate in functie de acoperire si nu vom aplica o strategie de crestere rapida a cotei de piata - dorim o crestere organica, sanatoasa si profitabila. Cred ca se poate face profit din orice linie de business, cu conditia sa fie bine gestionata', a declarat Paul Swoboda, Presedintele Directoratului Grawe.

Wizz Air lanseaza doua zboruri noi din Bucuresti: Cluj-Napoca si Budapesta

Compania aeriana low-cost Wizz Air introduce din 22 iulie zboruri din Bucuresti catre Cluj-Napoca si din 19 septembrie din Bucuresti catre Budapesta.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )