Libnet.ro
UNICEF

13:00

Piata de coletarie din Marea Britanie creste in baza comenzilor online

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata de coletarie din Marea Britanie creste in baza comenzilor online

Preferintele clientilor pentru comenzile online au ajutat cresterea pietei de coletarie din Marea Britanie la circa 9 miliarde de lire sterline anul trecut, insa concurenta acerba face ca societatile de profil sa primeasca mai putini bani pentru livrari, potrivit Financial Times. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Orban pledeaza pentru mentinerea ajutoarelor sociale pentru strainii europeni din Marea Britanie

Statele Grupului de la Visegrad vor avea o pozitie comuna fata de solicitarea premierului britanic David Cameron de restrangere a dreptului imigrantilor stabiliti in Marea Britanie de a primi ajutoare sociale, a anuntat joi premierul ungar Viktor Orban, dupa o intrevedere avuta la Budapesta cu seful executivului de la Londra, relateaza agentiile MTI si Reuters, citate de Agerpres.

Misterul sticlelor roz care au invadat o plaja din Marea Britanie

Mii de sticle de culoare roz pline ochi cu detergent au invadat plajele pitoresti din Cornwall, Marea Britanie, scrie mashable. com. Organizatii locale si voluntari au demarat o actiune menita sa indeparteze.

O comisie din Marea Britanie recomanda primirea a 3.000 de refugiati minori neinsotiti

O comisie parlamentara care monitorizeaza activitatea Departamentului britanic pentru Dezvoltare Internationala recomanda ca Marea Britanie sa preia 3. 000 de copii refugiati, care calatoresc singuri prin Europa si se afla in pericol de a cadea prada traficantilor de persoane.

O romanca si fiul ei, dati disparuti in Marea Britanie

Familia unei romance din Marea Britanie este disperata. Nu mai stiu nimic de Ileana si de copilul ei de nici doi ani din ajunul Anului Nou. Tanara de 21 de ani a plecat de acasa cu cel mic inainte de Revelion.

Imigrantul care a parcurs pe jos Eurotunelul a primit azil in Marea Britanie

Imigrantul sudanez care a fost arestat in august 2015 dupa ce parcursese in totalitate Eurotunelul a obtinut azil in Marea Britanie, afirma avocatii extracomunitarului, citati de site-ul cotidianului Le Figaro.

ISIS a amenintat Marea Britanie intr-o noua inregistrare video

Gruparea jihadista Statul Islamic ISIS) a amenintat Marea Britanie intr-o noua inregistrare video in care prezinta executia a cinici spioni, transmite AFP.

Comisia Europeana: Piata comunicatiilor din Romania este una dintre cele mai competitive

Comisia Europeana considera ca piata comunicatiilor din Romania nu are nevoie de noi reglementari din partea UE, intrucat ea este, deja, concurentiala.

Polonia ar putea accepta un compromis cu Marea Britanie

Polonia ar putea accepta un compromis in privinta cererilor Marii Britanii de limitare a drepturilor imigrantilor din celelalte state comunitare, cu conditia ca guvernul de la Londra sa o sprijine in cererile sale de intarire a prezentei Aliantei Nord-Atlantice in Europa Centrala, a declarat ministrul de externe Witold Waszczykowski pentru Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )