Libnet.ro
UNICEF

18:15

Piata, in crestere, pe un volum de peste 44 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata, in crestere, pe un volum de peste 44 milioane lei

Ultima zi a saptamanii de tranzactionare a inchis in teritoriul pozitiv, in contextul in care a fost inregistrat un volum de 44,22 milioane de lei 9,65 milioane lei) inferior celui din sedinta de joi, de peste 65 milioane lei. continuă pe Ziarul Bursa

Indicii, in scadere, pe un volum de peste 65 milioane lei

Piata a avut o evolutie negativa ieri, toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) incheind sedinta de tranzactionare in depreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de 65,28 milioane de lei, superior celui din sedinta anterioara, de aproape 49 milioane de lei .

Proiect de peste 118 milioane de lei pentru lucrari de reabilitare a retelelor termice in Oradea

14 santiere au fost deschise in Oradea intr-un amplu proiect de reabilitare a retelei de termoficare. Pe aceste santiere sunt peste 200 de muncitori si 60 de utilaje, intr-un amplu proiect de reabilitare a retelei de termoficare, etapa a doua, finantat cu 118,8 milioane de lei prin Programul Operational Infrastructura Mare POIM).

Ministerul Finantelor a luat cu imprumut 800 milioane lei pe sase luni

Ministerul Finantelor a luat joi cu imprumut 800 milioane lei 174,3 milioane euro) prin vanzarea de certificate de trezorerie scadente in 18 decembrie 2017, in linie cu nivelul programat, pentru care a acceptat sa ofere bancilor un randament mediu de 0,51%, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ANRE a aplicat amenzi de 22,37 milioane lei jucatorilor din sectorul energiei si gazelor

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a desfasurat anul trecut 684 de inspectii si alte 309 actiuni de verificare, aplicand sanctiuni in cuantum total de 22,37 milioane lei jucatorilor din sectorul energiei si gazelor, potrivit raportului autoritatii, prezentat joi.

BRD si UniCredit Bank acorda A and D Pharma un credit sindicalizat de peste 177 milioane euro

BRD-Groupe Societe Generale si UniCredit Bank acorda A and D Pharma, cel mai mare grup farmaceutic din Romania, un credit sindicalizat in valoare totala de peste 177 milioane de euro, au anuntat joi institutiile bancare.

Eurolife ERB Romania a inregistrat un profit net de patru milioane lei

Eurolife Asigurari de Viata si Eurolife ERB Asigurari Generale, companii ce reprezinta Eurolife ERB Insurance Group in tara noastra, au raportat in anul 2016 o crestere in segmentul asigurarilor traditionale si de protectie. in acelasi timp, companiile au incheiat cu succes anul pe profit, in contextul in care investitiile au crescut, potrivit unui comunicat de presa.

Antifrauda a dat amenzi de 1,2 milioane lei intr-o singura zi service-urilor auto cu nereguli

Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala DGAF) au verificat intr-o singura zi 208 service-uri auto si au dispus amenzi de 1,2 milioane de lei celor cu nereguli, transmite Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF).

Cum faci bani din YouTube. Un canal de muzica pentru copii, lansat de doi ieseni, face venituri de 2,2 milioane lei pe an

In urma cu cativa ani, doi tineri din Iasi, sot si sotie, lansau un canal de YouTube cu muzica si videoclipuri pentru copii un proiect creat mai mult dintr-o joaca, ce a ajuns sa le aduca, anul trecut, venituri de 2,2 milioane de lei. Care este povestea acestei afaceri, de cati bani au nevoie pentru a produce continut pentru canalul de YouTube si cum functioneaza lucrurile in aceasta industrie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )