Libnet.ro
UNICEF

18:00

O piata din Centrul istoric va purta numele Regelui Mihai I. Aici se afla vila lui Petru Groza

Adevărul Adevărul,
O piata din Centrul istoric va purta numele Regelui Mihai I. Aici se afla vila lui Petru Groza

O piateta din Deva se va numi a Regelui Mihai I. Aici se afla sediile unora dintre cele mai importante institutii din municipiu. continuă pe Adevărul

Hunedoara: Piateta de langa casa lui Petru Groza va purta numele Regelui Mihai I

Piateta din fata Palatului Administrativ din Deva, care adaposteste sediile Consiliului Judetean si Prefecturii Hunedoara si este situata in apropierea casei fostului premier Petru Groza, va purta numele Regelui Mihai I, in semn de respect fata de personalitatea fostului suveran, a anuntat miercuri primarul municipiului Deva, Florin Oancea, citat de Agerpres.

E oficial! Piata din Centrul istoric isi va schimba numele in Regele Mihai I. Anuntul facut de primarie

O piata din Deva,din zona Centrului istoric al municipiului se va numi a Regelui Mihai I. Aici se afla sediile unora dintre cele mai importante institutii din municipiu. Mica piata din zona Palatului.

O strada din satul gorjean Dobrita va purta numele Regelui Mihai

O strada din satul gorjean Dobrita, acolo unde regele Mihai s-a adapostit timp de cateva saptamani in august 1944, va purta numele Majestatii Sale.

Mesajul lui Iohannis din cartea de condoleante a Regelui Mihai

Presedintele Klaus Iohannis a scris in cartea de condoleante de la Castelul Peles ca, prin tot ceea ce a facut, regele Mihai I si-a pus intreaga viata in slujba natiunii romane si va.

Nepoata necunoscuta a Regelui Mihai. Poarta numele primelor trei regine ale Romaniei, are 18 ani si locuieste in Franta

Regele Mihai lasa in urma doi nepoti si trei nepoate: Nicolae si Michael, Elisabeta Karina, Angelica Margareta si Elisabeta Maria. Elisabeta-Maria Bianca Elena de Roumanie este nepoata Regelui Mihai.

Aproximativ 8.000 de membri PSD s-au adunat la Craiova pentru a aduce un omagiu regelui Mihai

Aproximativ 8. 000 de membri ai PSD Dolj s-au adunat, astazi, in centrul Craiovei, pentru a aduce un omagiu regelui Mihai prin depunerea de flori si candele la statuia fostului suveran, amplasata intre Teatrul National Marin Sorescu si Universitate.

Mii de membri PSD s-au adunat la Craiova pentru a aduce un omagiu Regelui Mihai. Initial, reuniunea era pentru sustinerea Guvernului Tudose

Aproximativ 8. 000 de membri ai PSD Dolj s-au adunat, duminica, in centrul Craiovei, pentru a aduce un omagiu Regelui Mihai prin depunerea de flori si candele la statuia fostului suveran, amplasata intre Teatrul National Marin Sorescu si Universitate, potrivit Agerpres.

Mars de comemorare a Regelui Mihai si protest in Piata Victoriei, anuntate duminica in Bucuresti. Alte manifestatii antiguvernamentale sunt anuntate si in tara si diaspora

Un mars de comemorare a Regelui Mihai I este anuntat pentru duminica, in Capitala, urmat de un protest fata de actuala guvernare in Piata Victoriei. Manifestatii antiguvernamentale sunt anuntate si in mai multe orase din tara, dar si in diaspora, la Londra, Milano si Paris, informeaza news. ro.

PSD Dolj iese in strada, duminica, pentru o actiune de comemorare a regelui Mihai, la Craiova

PSD Dolj a anuntat ca va mobiliza, duminica, toate structurile din judet, primarii si consilierii, pentru a-i aduce un omagiu regelui Mihai, in Piata Tricolorului din Craiova. Actiunea de omagiere este programata la ora 11. 00, la bustul regelui Mihai din Piata Tricolorului, transmite news. ro.

UPDATECirca 8.000 de membri PSD s-au adunat la Craiova pentru a aduce un omagiu regelui Mihai

Circa 8. 000 de membri ai PSD Dolj s-au adunat, duminica, in centrul Craiovei, pentru a aduce un omagiu regelui Mihai prin depunerea de flori si candele la statuia fostului suveran, amplasata intre Teatrul National Marin Sorescu si Universitate, transmite Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )