Libnet.ro
UNICEF

16:01

Piata George Enescu din Bucuresti devine gradina muzicala, intre ...

România Liberă România Liberă,
Piata George Enescu din Bucuresti devine gradina muzicala, intre ...

Piata George Enescu din Capitala va gazdui in perioada 21 iunie - 7 iulie, Bucharest Music Film Festival BMFF) si ArCuB Live Open Air-Jazz, Blues More, doua evenimente, care includ muzica de calitate si artisti de marca, se arata intr-un comunicat de presa remis Mediafax. Muzica de calitate, artisti cu nume sonore, atmosfera eleganta si un repertoriu bogat, pentru toate varstele si gusturile, se reunesc in doua dintre cele mai mari evenimente organizate de ArCuB: Timp de trei . continuă pe România Liberă

Piata George Enescu din Capitala, spatiu dedicat melomanilor intre21 iunie si 7 iulie

Doua evenimente culturale dedicate melomanilor, care au loc in perioada 21 iunie-7 iulie, Festivalul de Muzica si Film de la Bucuresti si ArCub Live Open Air-Jazz, Blues More, se vor desfasura in piata George Enescu din Capitala, aflata in fata Ateneului Roman.

EXCLUSIV Cum arata autograful maestrului George Enescu

Autograful maestrului George Enescu apare intr-o fotografie inedita, din 1938, postata pe pagina de Facebook a Festivalului George Enescu.

Wizz Air amana suplimentarea curselor din Bucuresti

Operatorul aerian low-cost Wizz Air a decis sa amane alocarea celei de-a saptea aeronave pentru baza din Bucuresti, programata din iulie, si cresterea numarului de zboruri din Capitala, pentru ca un avion nu poate fi utilizat in urma aterizarii.

Un mare cartier din Bucuresti, lovit de BLESTEM. Mesajul transmis DUPA ce a murit: Sufletele m-au luat. Sunt zeci de suflete acolo, jos, care ne cheama

A fost in multe randuri ciuma in tara, dar analele nu pomenesc de o boala mai grozava decat ciuma lui Caragea, descria istoricul George Potra. Una din cele mai crunte epidemii de ciuma a izbucnit in.

Locul BLESTEMAT din Bucuresti. Aici au murit sute de oameni si nimeni nu isi explica de ce. Cred ca e pedeapsa din Lumea de Dincolo

Chiar si cei mai putin superstitiosi dintre noi nu raman indiferenti atunci cand aud astfel de intamplari petrecute in locuri, pe care poate le-am frecventat. Astfel, istoria lacurilor blestemate din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )