Libnet.ro
UNICEF

00:07

Piata imobiliara din Alba: tendintele anului 2016. Care sunt cele mai solicitate apartamente

Adevărul Adevărul,
Piata imobiliara din Alba: tendintele anului 2016. Care sunt cele mai solicitate apartamente

Majoritatea proprietatilor imobiliare tranzactionate in anul 2015 au fost apartamente din blocuri de locuinte cu valori sub 60. 000 de euro, in limita programului Prima Casa. Cele mai multe imobile vandute si cumparate au fost intre 20. 000 de euro si 50. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Cum au aparut doua tinere din Alba pe partia din Arieseni. Toti au intors capul dupa ele!

S-a schiat in costume de baie astazi, pe partia din Arieseni! Cu clapari, ochelari de soare si in costume, doua tinere din Alba, o blonda si-o bruneta, au dat ture pe partia plina de turisti. Toata lumea a.

Piata asigurarilor din Romania, in crestere in 2015

Piata asigurarilor din Romania a inversat anul trecut trendul de scadere din perioada 2013 - 2014 si a incheiat 2015 cu un volum al primelor brute subscrise de 8,75 miliarde de lei incluzand contributia Astra pe semestrul I 2015), in crestere cu 8,2% fata de nivelul din anul anterior, informeaza, luni, Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), potrivit Agerpres.

Trafic restrictionat in zona Piata Victoriei din Capitala. Miting de protest organizat de Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate

Traficul va fi restrictionat duminica in zona Piata Victoriei din Capitala, din cauza mitingului organizat de Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, a transmis intr-un comunicat de presa Brigada Rutiera.

Horoscop Urania - care este cifra magica a anului 2016

Din punct de vedere numerologic, anul 2016 este anul cifrei 9. Aceasta cifra magica promite sa puna punct sirului de lucrari si proiecte, incepute in ultimul deceniu, si sa aduca perspective noi si.

Povestea unei gropi din Alba Iulia: o petitie la primarie, 23 de zile si la final doua pahare de sampanie

Un tanar din Alba Iulia a reusit sa convinga Primaria sa repare o groapa din asfaltul strazii pe care locuieste dupa numai 23 de zile. La final, Marius Rusu a sarbatorit cu sampanie, impreuna cu groapa reparata.

Femeie de aproape 101 ani, vaduva a unui veteran de razboi, sarbatorita la Colegiul Militar din Alba Iulia

O femeie in varsta de aproape 101 ani, vaduva unui veteran de razboi, a fost sarbatorita laColegiul National Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia, cu ocazia unui eveniment organizat luni de Ziua Femeii.

Trafic restrictionat in zona Piata Victoriei din Capitala. Miting de protest organizat de Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate

Traficul va fi restrictionat duminica in zona Piata Victoriei din Capitala, din cauza mitingului organizat de Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, a transmis intr-un comunicat de presa Brigada Rutiera,.

Din culisele finalei Eurovision 2016 Romania: mai multi invitati decat locuri

Daca la semifinala concursului toti cei prezenti au apreciat organizarea si rigurozitatea, in seara finalei lucrurile n-au mai stat deloc la fel. Asa s-a facut ca la un moment dat erau mai multi invitati decat locurile pregatite pentru ei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )