Libnet.ro
UNICEF

14:00

Piata neagra a tigaretelor creste din nou

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata neagra a tigaretelor creste din nou

Piata neagra a tigaretelor a crescut in martie la 17,2% din totalul consumului cu 1,6% mai mult decat in ianuarie 2018), se arata intr-un studiu al companiei Novel, remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Piata neagra a tigaretelor a crescut la 17,2% din total

Piata neagra a tigaretelor a crescut in luna martie 2018, cu 1,6 puncte procentuale fata de ianuarie 2018, pana la 17,2% din totalul consumului, potrivit unui studiu de profil citat de Agerpres.

Piata neagra a tigaretelor a crescut la 17,2% din totalul consumului, in martie 2018

Piata neagra a tigaretelor a crescut in luna martie 2018, cu 1,6 puncte procentuale fata de ianuarie 2018, pana la 17,2% din totalul consumului, potrivit unui studiu de profil. De asemenea, in primul trimestru al acestui an, media comertului ilicit.

Piata neagra a atins cote iNGRIJORATOARE: Ce zone din Romania sunt cele mai afectate

Piata neagra a tigaretelor a crescut ingrijorator in martie la 17,2% din totalul consumului. Regiunea nord-est este cea mai afectata de piata neagra, care a atins 43,2%, zona de vest atingand si ea nivelul.

Piata neagra a atins noi cote ingrijoratoare. Ce zone din Romania sunt cele mai afectate

Piata neagra a tigaretelor a crescut in martie la 17,2% din totalul consumului cu 1,6 puncte procentuale mai mult decat in ianuarie 2018), se arata intr-un studiu realizat de Novel Research.

Despartire-soc in showbizul autohton! Trebuia sa se marite, dar este din nou singura

Desi se anunta ca este la un pas de casatorie, Anamaria Ferentz a anuntat in direct ca este din nou singurpa. Nu bat clopote de nunta. Omul este fericit si indragostit, fericit si.

Viorica Vasilica Dancila o comite din nou! Cum a pronuntat premierul cuvantul privilegiati la intalnirea cu omologul sau italian (VIDEO)

Viorica Vasilica Dancila loveste din nou. Prim-ministrul a reusit iarasi sa comita greseli de exprimare, de data aceasta in cadrul intalnirii oficiale pe care a avut-o joi la Palatul Victoria cu.

Bijuterii dacice exceptionale recuperate din Austria, dupa ce au fost traficate pe piata neagra a antichitatilor

Aproape 500 de monede antice si 18 obiecte de podoaba dacice din argint, considerate bunuri culturale de patrimoniu cu valoare exceptionala, au fost recuperate de autoritatile romane din Austria.

Despartire-soc in showbizul din Romania! Trebuia sa se marite, dar este din nou singura (FOTO)

Anamaria Ferentz a anuntat ca este din nou singura. Desi circulau zvonuri ca e la un pas sa se casatoreasca cu iubitul american, cei doi si-au spus adio. Nu bat clopote de nunta. Omul este fericit s.

Efectul Burleanu. Becali si-a anuntat retragerea din fotbal. Din nou?!

Dezamagit ca favoritul sau la sefia FRF, Ionut Lupescu, a fost infrant de o maniera categorica de fostul si noul presedinte Razvan Burleanu, patronul FCSB Gigi Becali si-a anuntat retragerea din fotbal. Nu ca ar fi prima oara cand o face.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )