Libnet.ro
UNICEF

10:45

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE DE GAZE NATURALE (PZU-GN) Pretul de inchidere al gazelor naturale a scazut cu 0,62%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE DE GAZE NATURALE (PZU-GN) Pretul de inchidere al gazelor naturale a scazut cu 0,62%

Pretul de inchidere al gazelor naturale tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU-GN), administrata de OPCOM, a fost 125 lei/MWh. Astfel, a fost inregistrata o scadere de 0,62% fata de pretul de inchidere aferent zilei de vineri 125,79 lei/MWh). continuă pe Ziarul Bursa

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE DE GAZE NATURALE (PZU-GN) Pretul de inchidere al gazelor naturale a crescut cu 5,98%

Pretul de inchidere al gazelor naturale tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU-GN), administrata de OPCOM, a fost 125,79 lei/MWh.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 400 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru sambata, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 400 lei/MWh, in intervalul orar 17.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 551,38 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 551,38 lei/MWh, in intervalul orar 17.

MARK BEACOM, DIRECTORUL BSOG DESPRE CONTRACTUL CU GSP OFFSHORE : Proiectul MGD poate acoperi 10% din necesarul tarii de gaze naturale

Black Sea Oil and Gas SRL BSOG) impreuna cu partenerii sai de concesiune, Petro Ventures Resources SRL Petro Ventures) si Gas Plus International B. Gas Plus), anunta ca au acordat firmei GSP Offshore SRL GSP) contractul de antrepriza generala pentru toate lucrarile offshore si onshore constand in serviciile de proiectare, achizitie, constructie, instalare si punere in functiune EPCIC) precum si Contractul de foraj pentru sondele de dezvoltare, in vederea realizarii Proiectului Dezvoltare Gaze Naturale Midia.

Liderul PSD se lauda cu multe invitatii pentru Ziua Nationala. Dragnea: Sper sa fiu si sanatos (VIDEO)

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a afirmat, luni, ca spera sa fie intr-o stare de sanatate buna de Ziua Nationala, in contextul in care jurnalistii l-au intrebat unde va fi prezent de 1 Decembrie. Am.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )