Libnet.ro
UNICEF

01:05

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 327,57 leiMWh

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 327,57 leiMWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru sambata, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 327,57 leiMWh, in intervalul orar 08. continuă pe Ziarul Bursa

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 403,84 leiMWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 403,84 leiMWh, in intervalul orar 19:00 - 20:00.

Ce se intampla cu pretul energiei electrice si cel al gazelor naturale, dupa liberalizarea completa

Piata de gaze naturale va fi complet liberalizata la 1 aprilie 2021, iar cea a energiei electrice la 1 iulie 2021, a declarat luniZoltan Nagy-Bege, vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE), explicand ce se va intampla ulterior cu preturile.

ANRE: Piata gazelor va fi complet liberalizata la 1 aprilie 2021, iar cea a energiei electrice la 1 iulie 2021

Piata gazelor naturale va fi complet liberalizata la 1 aprilie 2021, iar cea a energiei electrice la 1 iulie 2021, preturile reglementate urmand sa fie eliminate inclusiv la consumatorii casnici, a anuntat Zoltan Nagy-Bege, vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE), potrivit Agerpres. Reprezentantul ANRE a spus ca masura a fost agreata de toti participantii la piata, precum si de Comisia Europeana.

Consiliul Concurentei a demarat investigatii pe piata gazelor si pe cea de echilibrare a energiei electrice

Consiliul Concurentei a declansat investigatii pe piata gazelor si pe cea de echilibrare a energiei electrice, a declarat, sambata, presedintele institutiei, Bogdan Chiritoiu, la Scoala de vara -.

Chiritoiu: Verificam cum sunt vandute gazele pe burse. Investigam si piata energiei electrice

Consiliul Concurentei a declansat investigatii pe piata gazelor si pe cea de echilibrare a energiei electrice, a declarat, sambata, presedintele institutiei, Bogdan Chiritoiu, la Scoala de vara - sistemul bancar si bazele unui mediu competitional sanatos, editia 2019.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )