Libnet.ro
UNICEF

10:45

Piata de retail - la unul dintre cele mai reduse niveluri din ultimii ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata de retail - la unul dintre cele mai reduse niveluri din ultimii ani

Livrarile din segmentul de retail vor fi comparabile cu cele de acum un deceniu, pe segmentul oraselor cu maxim 100. 000 de locuitori, potrivit lui Silviu Pop, Head of Research Colliers International Romania. Domnia sa ne-a spus ca anul 2017 se inscrie intr-o noua tendinta, aceea de a acorda o atentie sporita oraselor mai mici, prin scheme de dimensiuni medii/scazute. continuă pe Ziarul Bursa

Unul dintre cele mai frumoase break-uri a primit un nou facelift. Acum este mai premium ca oricand

Considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase break-uri de clasa medie, noua Mazda6 Wagon a primit inca un facelift. al treilea de pana acum. Oficialii brand-ului asiatic sustin ca modelul este mai premium ca oricand.

Povestea criptei princiare secrete din nordul extrem al Romaniei. Langa ea a fost construit unul dintre cele mai frumoase palate din secolul al XIX-lea

In satul Stancesti, judetul Botosani, se afla una dintre cele mai impresionante capele princiare din Romania. in subsolul acesteia se afla si o cripta a familiei de voievozi si mitropoliti Callimachi, cu oseminte vechi de peste 300 de ani. in imediata apropiere s-a aflat si cea mai luxoasa resedinta princiara de la tara din Moldova, dar si una dintre cele mai impresionante biblioteci din Romania secolului al XIX lea.

Uber lanseaza un nou serviciu la noi in tara: Romania este una dintre cele mai importante tari din UE pentru Uber

Uber nu neglijeaza Romania si va lansa la noi in tara unul dintre cele mai populare servicii ale sale la nivel mondial.

Performanta remarcabila a unui elev roman dintr-o familie monoparentala. Cum a fost admis la una dintre cele mai prestigioase academii aeriene din lume

Bogdan Barabasa, un elev din Dorohoi, a fost selectat de una dintre cele mai importante academii pentru pregatirea pilotilor civili din lume, Baltic Aviation Academy, din Lituania, unde concurenta era de 11 pe loc. Totodata, datorita rezultatelor obtinute la numeroasele testari, a fost admis si in programul de antrenament al unei cunoscute companii aeriene, unde va si lucra dupa absolvirea studiilor.

Performanta unui elev roman dintr-o familie monoparentala. Cum a fost admis la una dintre cele mai prestigioase academii aeriene din lume

Bogdan Barabasa, un elev din Dorohoi, a fost selectat de una dintre cele mai importante academii pentru pregatirea pilotilor civili din lume, Baltic Aviation Academy, din Lituania, unde concurenta era de 11 pe loc.

Doliu in lumea fotbalului romanesc. Unul dintre cei mai mari portari ai Stelei s-a stins din viata

Doliu in lumea fotbalului romanesc. Fostul mare fostbalist Ion Voinescu s-a stins din viata la varsta de 88 ani. Conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, alaturi de intregul colectiv.

Unul dintre cei mai mari producatori de inghetata din Romania, in faliment

Kubo Ice Cream Company, producatorul inghetatei Amicii, a intrat in faliment la aproape doi ani dupa ce si-a cerut insolventa. Dispune inceperea falimentului in procedura generala fata de.

Ministerul Finantelor explica declaratia unica. Una dintre cele mai importante modificari priveste veniturile din drepturile de autor

Ministerul Finantelor a publicat pe site-ul propriu proiectul fiscal care promite sa reduca aglomeratia de la ghisee. Este vorba de o declaratie unica care cuprinde sapte formulare si care vine cu o.

O bautura populara este in pericol sa dispara de pe piata

Producatorii de tequilla din Jalisco, unul dintre cele mai mari centre din Mexic, nu mai au materie prima pentru ca planta de agave este in pericol. in 2011 s-au plantat 18 milioane de agave albastre si acum ar.

Cele mai asteptate nunti de vedete ale anului

Cu atat de multe cupluri celebre indragite, 2018 se anunta a fi un an cu unele dintre cele mai fabuloase nunti de vedete. Iata cateva dintre cuplurile care se pregatesc sa faca pasul cel mare in perioada urmatoare.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )