Libnet.ro
UNICEF

15:15

Piata spatiilor de birouri a fost efervescenta, anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata spatiilor de birouri a fost efervescenta, anul trecut

Piata spatiilor de birouri a fost efervescenta, anul trecut, iar preturile au crescut si sunt pe un trend de crestere, ca urmare a ofertei scazute fata de cerere, potrivit doamnei Anca Mihaela Barbarosie, Managing Partner la Romtor Technics. Domnia sa ne-a spus ca birourile din piata au o calitate mai buna decat pana acum, dar criteriile de selectie sunt aceleasi - locatie, pret, facilitati oferite. Zonele de interes pentru acest segment sunt, in nord: Aviatiei - Barbu Vacarescu - Floreasca, iar in vest: Politehnica - Iuliu Maniu - Regie. Noi cladiri de succes se construiesc in zona Timpuri Noi, unde incepe sa se contureze un nou pol de birouri, datorita apropierii de statia de metrou si de campusurile universitare din zona. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO VIDEO Soferul care a lovit o femeie in fata Arctic nu este la prima abatere la volan. Este cercetat pentru o infractiune comisa anul trecut

Soferul de 20 de ani care a accidentat grav, joi, o femeie pe trecerea de pietoni din fata Arctic Gaesti, nu nu este la prima abatere la volan. El este cercetat pentru o infractiune comisa anul trecut.

Au venit berzele! Primul exemplar a fost observat anul acesta in Bucuresti

Au venit berzele! Primul exemplar de barza alba a fost observat anul acesta in Bucuresti, pe 7 martie, de ornitologul Sebi Bugariu de la Societatea Ornitologica Romana. Era deasupra Bucurestiului, se rotea peste un stol de pescarusi - asa am remarcat-o, a spus Sebi pe pagina de Facebook a SOR.

Anglia: Unul dintre atacatorii cu acid, de anul trecut, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare

Un adolescent de 17 ani, Derryck John, a fost condamnat, luni, la 10 ani de inchisoare, dupa ce, in luna iulie a anului trecut, a atacat cu acid sase persoane care conduceau mopede, relateazaThe Guardian.

Anul trecut s-au construit peste 53.000 de locuinte, in crestere fata de 2016

In anul 2017 au fost terminate, in tara noastra, 53. 301 locuinte, in crestere cu 1. 095 locuinte fata de anul anterior, potrivit datelor publicate astazi de Institutul National de Statistica INS).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )