Libnet.ro
UNICEF

07:15

PIB-ul Romaniei a crescut in primul trimestru cu 3,8% fata de primul trimestru din 2013 - date oficiale

Hotnews Hotnews,
 PIB-ul Romaniei a crescut in primul trimestru cu 3,8% fata de primul trimestru din 2013 - date oficiale

Produsul intern brut PIB) a crescut in trimestrul I 2014 cu 0,1% comparativ cu trimestrul IV 2013 date ajustate sezonier) si cu 3,8% fata de acelasi trimestru din anul 2013, a transmis joi Institutul National de Statistica. Stire in curs de actualizare. continuă pe Hotnews

INS: Economia Romaniei a crescut in primul trimestru al acestui an

Institutul National de Statistica anunta ca produsul intern brut in primul trimestru al acestui an a crescut, in termeni reali, cu 0,1% comparativ cu ultimul trimestru din 2013. Fata de primele trei luni ale.

INS: PIB-ul a crescut cu 3,8% in primele trei luni ale anului

Produsul intern brut a crescut cu 3,8% in primele trei luni ale acestui an, anunta Institutul National de Statistica, o crestere mai mare fata de intregul an 2013 - 3,5%. Exporturile raman principalul.

Veniturile din vanzari ale Antibiotice au crescut cu 2% in primul trimestru

Producatorul farmaceutic Antibiotice Iasi ATB) a inregistrat in primul trimestru vanzari de la 60,55 milioane lei, in crestere cu 2% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit raportului trimestrial al companiei.

Economia romaneasca a crescut cu 3,8% in primul trimestru din acest an

Produsul Intern Brut PIB) a crescut in primul trimestru al acestui an cu 3,8%, atat pe seria bruta, cat si pe seria ajustata sezonier, fata de aceeasi perioada din 2013, potrivit datelor de timp semnal transmise de Institutul National de Statistica.

Statistica a anuntat joi o crestere a economiei in primul trimestru cu 3,8% fata de aceeasi erioada din anul trecut

Produsul intern brut a crescut in trimestrul I 2014 cu 0,1% comparativ cu trimestrul IV 2013 date ajustate sezonier) si cu 3,8% fata de acelasi trimestru din anul 2013, a transmis joi Institutul National de Statistica. Datele reprezinta estimarile semnal ale Statisticii, care ofera o imagine operativa a evolutiei economiei. Varianta provizorie a evolutiei PIB pentru primul trimestru va fi anuntata la 6 iunie.

Investitiile straine directe au crescut cu 30% in primul trimestru, la 570 de milioane de euro

Investitiile straine directe s-au ridicat in primul trimestru al acestui an la 570 de milioane de euro, in crestere cu 30,1% fata de perioada similara din 2013, aproape jumatate din suma fiind atrasa in luna martie, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Profitul OMV Petrom a scazut cu 19% in primul trimestru, in timp ce vanzarile s-au diminuat cu 9%

Rata de utilizare a rafinariei a crescut cu 92%, in primul trimestru al anului comparativ cu aceeasi perioada a anului 2013, EBIT-ul CCA s-a imbunatatit, insa s-a inregistrat o scadere cu 2% a volumelor.

Aegon si-a crescut cu 7% profitul brut in primul trimestru al anului

Grupul Aegon a inregistrat in primul trimestru un profit brut de 498 milioane euro, insemnand o cre and stere de 7% fa and ta de nivelul primului trimestru al 2013, datorata in principal cre and sterii vanzarilor, informeaza un comunicat al companiei.

Afacerile Albalact au crescut cu 10% in primul trimestru, la 112,7 milioane lei

Producatorul de lactate Albalact ALBZ) a incheiat primul trimestru cu o cifra de afaceri de 112,7 milioane lei 25 milioane euro), in crestere cu 10% fata de nivelul din aceeasi perioada a anului trecut, si cu un profit net de 11,5 milioane lei 2,6 milioane euro).

Productia industriala a crescut cu peste 10% in primul trimestru

Productia industriala a crescut in primul trimestru atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata, cu 10,1%, respectiv cu 10,7%, sustinuta de avansul industriei prelucratoare si al productiei si furnizarii de energie electrica si termica, gaze, apa calda si aer conditionat, potrivit datelor transmise de Institutul Natioanal de Statistica INS).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.5322 seconds )