Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pictorul Adrian Ghenie va dona un tablou pentru Cumintenia Pamantului

România Liberă România Liberă,
Pictorul Adrian Ghenie va dona un tablou pentru Cumintenia Pamantului

Pictorul Adrian Ghenie, cel mai bine cotat artist vizual roman, va dona una dintre lucrarile sale pentru opera Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi, a anuntat ministrul Culturii, Corina Suteu, pe Facebook. continuă pe România Liberă

La Summer Well, romanii pot dona direct cu cardul pentru Cumintenia Pamantului

Romanii pot dona direct cu cardul pentru Cumintenia Pamantului, la festivalul Summer Well 2016, care va avea loc sambata si duminica, pe domeniul Stirbey, unde Ministerul Culturii va pune la dispozitie pentru prima data POS-uri mobile.

700 de sportivi alearga prin munti pentru Cumintenia Pamantului

Weekendul acesta va avea loc competitia Via Maria Theresia, care va reuni la start 700 de sportivi. Organizatia Tasuleasa Social, care organizeaza competitia, a renuntat la o taxa de participare, insa le cere sportivilor sa doneze o suma de bani pentru Cumintenia Pamantului a lui Brancusi.

Adrian Ghenie: Nu imi mai numarati milioanele. Am luat teapa. Mi-am vandut tablourile pe nimic

Pictorul de succes roman Adrian Ghenie, care implineste sambata 39 de ani, a explicat, intr-o intalnire cu liceeni in Alexandria, ca povestea succesului sau este mai degraba povestea unor tepe, el vanzandu-si demult tablourile respective pe o nimica toata. Discursul sau a fost sustinut in prezenta ministrului Culturii, Corina Suteu.

Participantii la Festivalul Summer Well, indemnati sa doneze pentru Cumintenia Pamantului

Participantii la Festivalul Summer Well, care are loc, in weekend, pe domeniul Stirbey, pot dona pentru achizitionarea operei Cumintenia Pamantului, realizata de sculptorul Constantin Brancusi.

Rockstadt Extreme Fest 2016: Chitaristul trupei My Dying Bride isi va dona chitara pentru victimele din Colectiv

Andrew Craighan, membru al formatiei My Dying Bride, isi va dona chitara pentru victimele din Colectiv, dupa concertul pe care trupa il va sustine vineri seara, 12 august, in cea de-a doua zi de Rockstadt Extreme Fest, au anuntat organizatorii pe retelele de socializare. Evenimentul se desfasoara in acest sfarsit de saptamana la Cetatea Rasnov.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )