Libnet.ro
UNICEF

18:30

Piedone, despre persoanele care ii contesta candidatura la Primaria Sectorului 4: Sper ca vor avea constiinta necesara sa regrete modul in care s-au raportat la mine

România Liberă România Liberă,
Piedone, despre persoanele care ii contesta candidatura la Primaria Sectorului 4: Sper ca vor avea constiinta necesara sa regrete modul in care s-au raportat la mine

Fostul primar al Sectoruluui 4 Cristian Popescu-Piedone le-a transmis persoanelor care ii contesta intentia de a candida pentru un nou mandat ca, intr-o zi, adevarul va iesi la lumina, astfel ca ei vor regreta modul in care s-au raportat la fostul edil. Judecatoria sectorului 4 discuta sambata contestatiile depuse de mai multi supravietuitori de la Colectiv impotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone la functia de primar. continuă pe România Liberă

Piedone, mesaj pentru cei care ii contesta candidatura la primarie

Cristian Popescu-Piedone le transmite celor care ii contesta candidatura la Primaria sectorului 4 ca, intr-o zi, adevarul va iesi la lumina, iar atunci acestia ar putea sa regrete modul in care.

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 4. Fostul edil ii ironizeaza pe cei care au iesit in strada dupa Colectiv

Popescu Piedone a precizat ca pentru alegerea noului primar nu e nevoie ca electoratul sa iasa in strada, asa cum s-a intamplat dupa incendiul de la Colectiv cand oamenii au iesit in strada, ci doar sa mearga la vot.

Radu Banciu, despre candidatura lui Piedone la Primaria Sectorului 4: Atata a fost la el cainta si suferinta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre despre faptul ca fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anuntat ca isi depune candidatura.

intr-o zi adevarul va iesi la lumina

Cristian Popescu-Piedone le transmite celor care ii contesta candidatura la Primaria sectorului 4 ca, intr-o zi, adevarul va iesi la lumina, iar atunci acestia ar putea sa regrete modul in care s-au raportat la el.

Cristian Popescu-Piedone candideaza din nou la Primaria Sectorului 4

Cristian Popescu-Piedone si-a anuntat, miercuri, candidatura la Primaria Sectorului 4, desi spusese ca se retrage din viata publica dupa incendiul de la Colectiv. Cristian Popescu Piedone a fost suspendat din.

Instanta se va pronunta duminica asupra candidaturii lui Piedone la Primaria Sectorului 4

Judecatoria Sectorului 4 a analizat, sambata, cele 10 contestatii depuse fata de candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4 si se va pronunta duminica.

Cristian Popescu-Piedone candideaza din nou la Primaria Sectorului 4 (VIDEO)

Cristian Popescu-Piedone si-a anuntat, miercuri, candidatura la Primaria Sectorului 4, desi spusese ca se retrage din viata publica dupa incendiul de la Colectiv. Acesta a postat deja pe pagina sa de Facebook.

Primaria Sectorului 4 cere daune de 100 de milioane de euro in dosarul Colectiv

Primaria Sectorului 4 s-a constituit parte civila in dosarul Colectiv si cere daune de 100 de milioane de euro, pe motiv ca i-ar fi fost grav afectata imaginea. Pe de alta parte, incercarea lui Cristian Popescu Piedone de a reveni in fruntea institutiei ar putea fi stopata de instanta. Digi24 scrie ca Asociatia Colectiv pentru viitor a contestat candidatura acestuia la primaria sectorului 4.

Primaria Sectorului 1 a eliberat certificatul de urbanism pentru moscheea care ar urma sa fie construita in Bucuresti: Certificatul este un pas obligatoriu pentru obtinerea autorizatiei de constructie (VIDEO)

Primaria Sectorului 1 a eliberat certificatul de urbanism pentru moscheea pe care Muftiatul Cultului Musulman din Romania ar urma sa o construiasca in Capitala, informeaza B1 TV, citand un.

Certificatul de urbanism pentru Marea Moschee, eliberat de Primaria Sectorului 1

Certificatul de urbanism pentru moscheea pe care Muftiatul Cultului Musulman din Romania intentioneaza sa o construiasca in Bucuresti, pe Bulevardul Expozitiei nr. 22-30, a fost eliberat, insa acest document nu da dreptul de construire, informeaza, joi, Primaria Sectorului 1.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )