Libnet.ro
UNICEF

05:00

Pierdere grea pentru Romania inaintea Campionatului European

Online Sport Online Sport,
Pierdere grea pentru Romania inaintea Campionatului European

Nationala feminina de handbal a Romaniei va merge la turneul final fara principalul pivot din lot. continuă pe Online Sport

CLAUDIU CRETU, ADMINISTRATOR SPECIAL ELCEN BUCURESTI: Va fi o iarna grea pentru bucuresteni

Va fi o iarna grea pentru bucuresteni, a declarat ieri, Claudiu Cretu, administrator special al ELCEN Bucuresti, companie care furnizeaza agentul termic pentru Capitala, in cadrul unei video-conferinte organizate de publicatia Focus Energetic.

Dezastru pentru Romania. Vom fi din ce in ce mai putini in viitorul apropiat

Potrivit Institutului National de Statistica, populatia tarii s-ar putea injumatati in urmatorii 50 de ani. Astfel, declinul si imbatranirea populatiei o sa produca efecte in toate directiile, de la numarul de parlamentari si europarlamentari, la modificari structurale consistente in economie, dar si in societate. Dezastru pentru Romania De asemenea, INS mai estimeaza populatia in patru .

LUDOVIC ORBAN: Finalizarea gazoductului BRUA, o investitie extrem de importanta pentru Romania si Europa

Finalizarea gazoductului BRUA reprezinta o investitie extrem de importanta pentru Romania si pentru Europa, permitand astfel diversificarea surselor de aprovizionare cu gaz natural ale Uniunii Europene, a declarat astazi, premierul Ludovic Orban, prezent in localitatea Jupa din judetul Caras-Severin, cu prilejul incheierii lucrarilor la prima faza a acestui proiect de investitii.

Profetia parintelui Alexandru pentru Romania: Deasupra Bucurestiului va flutura drapelul sfartecat, iar poporul se va rascula

Profetiile unui calugar misterios, cel ce prooroceste, vorbeste oamenilor spre mangaiere si blandete. in toata tara sunt numai patru exemplare dactilografiate dupa manuscrisul original al fratelui Alexandru, povesteste o femeie, scotand dintr-un dulap un vraf de coli ministeriale legate si prinse in coperti. Veronica Holhos, sau sora Veronica, sustine ca, prin anul 1985, a intrat in .

Vice-presedintele Comisiei de Buget, Finante, Banci, Bogdan Hutuca: Planul National de Redresare e ultima sansa de dezvoltare si de modernizare pentru Romania

Bogdan Hutuca, liderPNLConstanta si vice-presedintele Comisiei de Buget, Finante, Banci, a declarat, joi, ca Romania a pierdut in ultimii 30 de ani mai multe sanse de dezvoltare din cauza.

Business report: Modificari fiscale masive decise in Parlament. Tinta ascunsa printre randuri in Programul de guvernare PNL. Ce masuri iau magazinele pentru un al doilea lockdown. Cel mai important plan pentru Romania

Modificari fiscale masive decise in Parlament * Tinta ascunsa printre randuri in Programul de guvernare PNL. Sunt luate in colimator veniturile IT-istilor si ale lucratorilor din constructii * Ce masuri iau magazinele pentru un al doilea lockdown * Daca ministrul economiei stie ca jumatate dintre mastile puse pe piata sunt neconforme, dar nu stie cine le si pune pe piata, inseamna ca nu are ce cauta in fruntea ministerului * Este urgenta intrarea in carantina a Bucurestiului? * Cel mai important plan pentru Romania. Miza: investitii de zeci de miliarde de euro si reforme * Schimbare majora la ASF. Seful juridicului se retrage din post * Poza sistemica a institutiilor bancare dupa primele trei trimestre pandemice * Brandurile romanesti, o specie pe cale de disparitie: E o strategie comuna a retailerilor de a domina piata prin forta * Radu Ghetea: Vom avea o crestere importanta de credite neperformante anul viitor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2675 seconds )