Libnet.ro
UNICEF

06:00

Pierdere grea pentru Romania la meciul cu Muntenegru

Online Sport Online Sport,
Pierdere grea pentru Romania la meciul cu Muntenegru

Staff-ul medical al echipei nationale a anuntat, vineri, ca fundasul Vlad Chiriches nu va fi recuperat in timp util pana la ora jocului cu Muntenegru duminica, 21:45) si astfel rateaza primul meci din preliminariile Cupei Mondiale. continuă pe Online Sport

Una dintre spadasinele care au luat aurul la Rio pentru Romania va aplica pentru cetatenia maghiara: Simona Pop, felicitata de premierul maghiar, Viktor Orban (FOTO)

Simona Pop, una dintre spadasinele care au adus Romaniei singura medalie de aur la Olimpiada de la Rio, va aplica pentru a obtine cetatenia maghiara, scriu jurnalistii de la Hungary Today. Sportiva, nascuta.

O noua teapa pentru Romania: O companie germana care a beneficiat de ajutor de stat de 8,8 milioane de euro renunta la a mai face o fabrica la Targu Jiu pe motiv ca nu exista forta de munca

Romania poate castiga titlul tara cel mai usor de fraudat. Dupa ce o companie italiana a construit prost cei cativa zeci de kilometri de autostrazi desi banii fusesera platiti.

Intrarea in vigoare a Conventiei de la Istanbul - un pas pentru Romania in combaterea violentei

Romania, prin intrarea in vigoare a Conventiei de la Istanbul, mai face un pas important in combaterea flagelului violentei impotriva femeilor si a celei domestice, considera Ana Birchall, presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputatilor, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Victor Ponta, despre data alegerilor: 11 decembrie este o data buna pentru Dacian Ciolos, USR si PRU. Pentru Romania e un lucru prost (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca organizarea alegerilorpe data de 11 decembrie este un lucru bun pentru Dacian Ciolos, USR si PRU. 11 decembrie este o data proasta.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )