Libnet.ro
UNICEF

15:15

Pierdere importanta pentru echipa nationala a Romaniei. Un titular s-a accidentat si nu va putea juca cu Norvegia

Adevărul Adevărul,
Pierdere importanta pentru echipa nationala a Romaniei. Un titular s-a accidentat si nu va putea juca cu Norvegia

Cosmin Contra are probleme cu cateva ore iniante de startul meciului Norvegia - Romania din preliminariile Euro 2020. continuă pe Adevărul

Schimbare importanta pentru pensionari. Senatul a adoptat reglementarea pensiilor militare

Mai multe modificari importante s-au adus in plenul Senatului in privinta legii privind pensiile militare de stat. Proiectul care modifica legislatia a trecut, luni, cu 71 de voturi pentru, 11 impotriva si 28 de abtineri. Senatorii au modificat legea in baza careia se calculeaza si se acorda pensiile militare de stat. Beneficiarii sunt cei care [] .

Norvegia - Romania, scor 2-2, in preliminariile Euro-2020. Echipa nationala a reusit egalarea in ultimele minute de meci

Nationalele de fotbal ale Romaniei si Norvegiei au terminat la egalitate, 2-2 0-0), vineri seara, pe Stadionul Ullevaal din Oslo, in Grupa F a preliminariilor EURO 2020, dupa un gol marcat in extremis de.

Timisoreana sustine Echipa Nationala de Fotbal

Timisoreana continua sa-si intareasca sustinerea pentru fotbalul romanesc si isi extinde parteneriatul cu Federatia Romana de Fotbal, devenind Sponsor Oficial al Echipei Nationale U-21, anunta un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )