Libnet.ro
UNICEF

21:00

Pierderi de 750 de milioane euro pentru industria turistica din Paris

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pierderi de 750 de milioane euro pentru industria turistica din Paris

Industria turistica din regiunea Parisului a pierdut aproximativ 750 de milioane de euro din cauza atentatelor teroriste, grevelor si inundatiilor din prima jumatate a acestui an, dupa cum au declarat oficiali francezi pentru Reuters, citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Profit de 201,3 milioane euro, pentru Vienna Insurance Group

Vienna Insurance Group a generat prime de 4,9 miliarde euro la nivel de grup, in primul semestru, in crestere usoara cu 0,4% fata de anul trecut, potrivit unui comunicat al companiei.

Turismul francez a inregistrat pierderi de 750 de milioane de euro, in prima jumatate a anului. Care este motivul

Industria turistica din regiunea Parisului a pierdut, in prima jumatate a anului, aproximativ 750 de milioane de euro, ca urmare a atentatelor teroriste, grevelor si inundatiilor.

KIWI Finance a intermediat credite de 50 milioane euro

KIWI Finance a intermediat in primul semestru credite in valoare de 50 milioane euro, in crestere cu 37% fata de perioada similara a anului trecut, conform informatiilor transmise de companie.

Austria: O romanca a fost amendata cu 38.000 de euro pentru ca cerseste cu copilul pe strazi

O cersetoare din Romania a fost amendata in Austria cu 38,000 de euro pentru faptul ca a cersit in mod repetat cu un copil in brate, in landul Vorarlberg, scrie cotidianul austriac The Local.

Franta, pierderi de milioane de euro in urma atentatelor. Ce alte cauze au tinut turistii departe de una dintre cele mai iubite tari din lume

Problemele nu inceteaza sa apara pentru Franta in urma atentatelor care au lovit tara in ultimele luni. Nu doar atacurile au fost problemele, grevele si inundatiile sunt, de asemenea, factori.

Elcen a acordat grupului General Electric un contract de mentenanta pentru CET Vest de 5,65 milioane euro

Elcen, producatorul de energie electrica si termica, a acordat contractul de service si mentenanta a turbinei cu gaz din centrala cu ciclu combinat de la CTE Bucuresti Vest grupului american General Electric, cu o valoare de 5,65 milioane de euro.

Adevarul a iesit la iveala! C.E. a solicitat Romaniei returnarea sumei de 30 de milioane euro, prefinantare necheltuita aferenta programului Schema de Garantii pentru Tineri - NEETS

Ana Birchall, Ana Birchall , a declarat ca informatiile prezentate public in ultimele saptamani, conform carora Romaniei i-a fost solicitata returnarea sumei de 30. 379,78 euro,.

Messi, exemplu pentru Neymar: Brazilianul din atacul Barcelonei s-a vopsit si el blond. Urmeaza Suarez? (FOTO)

Atacul Barcelonei s-a transformat intr-o Ileana Consanzeana de gen masculin. Dupa ce Messi a venit din vacanta vosit blond, si colegul sau din atac i-a luat exemplul. Se pare ca argentiniaul este un.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )