Libnet.ro
UNICEF

09:47

Pierderi de peste 32 miliarde de dolari pentru Fondul suveran de investitii al Norvegiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pierderi de peste 32 miliarde de dolari pentru Fondul suveran de investitii al Norvegiei

Fondul suveran de investitii al Norvegiei, cel mai mare din lume dupa active, a raportat pierderi in trimestrul trei din 2015, din cauza turbulentelor de pe pietele bursiere globale, transmite CNBC, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Apple a anuntat rezultate anuale record: cifra de afaceri de 233 miliarde dolari si profit de peste 53 miliarde

Pentru Apple, anul fiscal incheiat in septembrie a fost cel mai bun din istorie, cu afaceri ce au crescut cu 28%, pana la 233,7 miliarde dolari si profit net de 53,4 miliarde dolari, in crestere cu 53%. Peste 60% din cifra de afaceri a fost generata de vanzarile iPhone, iar China a contribuit enorm la rezultatele foarte bune. Daca in trimestrul trecut vanzarile au fost de 51,5 miliarde dolari, pentru trimestrul in curs estimarile depasesc 75 miliarde dolari.

Shell, pierdere de 7,41 miliarde dolari in trimestrul trei

Shell a suferit o pierdere de peste 7 miliarde de dolari in trimestrul trei, dupa abandonarea unor proiecte in Alaska si Canada, pe fondul preturilor mici ale petrolului, scrie AFP.

Fondul suveran din Oman cere Bulgariei 720 milioane de euro, dupa insolventa bancii KTB

Fondul suveran de investitii din Oman a dat in judecata Bulgaria, solicitand recuperarea unei investitii de 720 de milioane de euro la Corporate Commercial Bank KTB), a patra mare banca bulgara, care a fost declarata insolventa, relateaza Novinite.

Guvernul nipon ar putea obtine 12 miliarde dolari din listarea Japan Post

Guvernul de la Tokyo, care detine 100% din actiunile Japan Post Holdings Co. si cele doua filiale ale companiei, spera sa stranga din listarea celor trei entitati 1. 440 de miliarde de yeni 11,9 miliarde de dolari).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )