Libnet.ro
UNICEF

10:45

Pierderile financiare ale CFR Marfa au scazut cu aproape 80% in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pierderile financiare ale CFR Marfa au scazut cu aproape 80% in primul semestru

CFR Marfa a anuntat ca pierderile financiare ale societatii au inregistrat o reducere cu 79% in primul semestru al acestui an, fata de perioada similara a anului 2013, ca urmare a cresterii cifrei de afaceri si a volumului de marfa transportat. continuă pe Ziarul Bursa

CFR Marfa in primul semestru din 2014: afacerile au crescut cu 8,4%, pierderile financiare au scazut cu 79%

Cifra de afaceri a CFR Marfa a crescut cu 8,4% in primele sase luni, la 437,2 milioane delei, iar volumul de marfa transportat de compania feroviara de stat a urcat cu 13% fata de primul semestru al anului trecut, de la 12,6 milioane tone la 13,6 milioane de tone, anunta compania intr-un comunicat.

CFR Marfa si-a majorat afacerile cu 8,4% in S1

Cifra de afaceri a CFR Marfa a crescut cu 8,4% in primele sase luni, la 437,2 milioane lei, iar volumul de marfa transportat de compania feroviara de stat a urcat cu 13% fata de primul semestru al anului trecut, de la 12,6 milioane tone la 13,6.

25 de angajati, in frunte cu seful, de la CFR Marfa Bistrita-Nasaud au ramas pe drumuri

25 de persoane au fost disponibilizate de la CFR Marfa Bistrita-Nasaud, asta dupa ce la nivel national cateva mii de oameni au ramas pe drumuri. Fara un loc de munca a ramas inclusiv Emil Chereja, seful statiei CFR Marfa Bistrita-Nasaud.

Care sunt indicatorii cheie din rapoartele financiare ale companiilor

Sezonul raportarilor financiare semestriale tocmai a inceput in Romania, Petrom, Romgaz si alte 56 de companii de pe Bursa de Valori Bucuresti urmand sa isi publice cifrele in urmatoarele doua saptamani. Care sunt cele mai importante date din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )