Libnet.ro
UNICEF

16:30

Piesa Dosarele Siberiei, in Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Piesa Dosarele Siberiei, in Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti

Teatrul National Mihai Eminescu din Chisinau monteaza pe scena Nationalului bucurestean, miercuri . continuă pe România Liberă

Dosarele Siberiei si Cine l-a trezit pe Yorick, invitate de la Chisinau pe scena Nationalului bucurestean

In cadrul proiectului Teatru Romanesc la Bucuresti, Iasi si Chisinau, editia a saptea, Teatrul National Mihai Eminescu din Chisinau TNME) prezinta pe scenele Nationalului bucurestean doua dintre cele mai recente productii, spectacolele Dosarele Siberiei, regia Petru Hadarca 22 ianuarie, ora 19. 00, Sala Mare), si Cine l-a trezit pe Yorick, regia Alexandru Vasilache 21 ianuarie, ora 19. 00, Sala Studio).

VIDEO in Rusia va fi construita cea mai mare biserica ortodoxa din lume. Cat de inalta va fi si cati credinciosi vor putea intra in ea

Un influent lider spiritual intentioneaza sa construiasca, in centrul Rusiei, cea mai mare biserica ortodoxa din lume, potrivit site-ului de stiri Znak. com, preluat de Moscow Times.

Cea mai mare biserica ortodoxa din lume va fi construita in Rusia: Va avea o capacitate de 37.000 de credinciosi si va fi co-finantata de investitori din China Legatura dintre proiect si Crimeea (VIDEO)

Un influent lider spiritual planuieste sa ridice cea mai mare biserica crestin-ortodoxa din lume, in Rusia, relateaza Znak citat de The Moscow Times. Edificiul va avea 25 de etaje si va putea adaposti.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2772 seconds )