Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce piese auto trebuie sa ai in vedere atunci cand iti faci revizia la masina

Auto Ro Auto Ro,
Ce piese auto trebuie sa ai in vedere atunci cand iti faci revizia la masina

De regula, masina pe care o detii trebuie verificata si revizuita periodic, astfel incat durata de functionare a acesteia sa fie prelungita si sa previi numeroasele defectiuni pe care le poti intampina in timpul sofatului in oras si, mai ales, pe un drum lung. Cu cat esti mai responsabil in aceasta privinta, cu atat vei avea mai multe sanse ca masina sa functioneze in stare buna, iar piese auto sa fie schimbate mai rar. continuă pe Auto Ro

Ce avantaje are Romania din CETA: ar putea creste exporturile de produse agricole, masini si piese auto in Canada

Romania ar putea inregistra o crestere a exporturilor in Canada dupa intrarea in vigoare a tratatului de liber-schimb CETA, dintre Canada si Uniunea Europeana, iar producatorii romani ar putea fi competitivi pe segmente precum incaltamintea, produsele agricole, serviciile de constructii nave, constructia de automobile si productia de piese auto, produse ceramice si textile, arata un comunicat al Ambasadei Canadei in Romania, transmis vineri.

Diana Munteanu a marturisit ca mai are un job. Cu ce se ocupa prezentatoarea atunci cand nu este la tv (FOTO)

Diana Munteanu a dezvaluit recent ca, in afara de televiziune, mai are un job de care este foarte pasionata. Atunci cand nu apare pe micul ecran, frumoasa prezentatoare se afla in fata mai.

Principalele sfaturi atunci cand iti alegi corpurile de iluminat in casa

Un corp de iluminat ales corect poate sa mascheze un colt al casei prin lumina pe care o face sau poate sa scoata in evidenta un obiect de decor. Aceste corpuri de iluminat trebuie alese corect, in functie de utilitatea fiecarei incaperi.

De ce cumpara si ar cumpara romanii piese auto de pe internet? Top 3 cele mai utile magazine online de piese auto

In prezent, tranzactiile online sunt tot mai efectuate si preferate de catre intreaga populatie. Milioane de romani prefera sa cumpere online carti, reviste, bilete de concerte, haine etc. , valorile totale din retailurile autohtone estimandu-se la peste 1,8 miliarde de euro, in 2016.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )