Libnet.ro
UNICEF

12:15

Pietarii asteapta Vinerea Mare sa umfle preturile pentru cumparaturile de Paste

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pietarii asteapta Vinerea Mare sa umfle preturile pentru cumparaturile de Paste

Forfota pentru cumparaturile de Paste s-a instalat deja in Piata Obor din Capitala, iar precupetii aprovizioneaza galantarele cu carne si zarzavaturi proaspete in asteptarea celei mai aglomerate zile din anul acesta, Vinerea Mare, scriu jurnalistii de. continuă pe Wall-Street Ro

Pietarii asteapta Vinerea Mare sa umfle preturile pentru cumparaturile de Paste

Forfota pentru cumparaturile de Paste s-a instalat deja in Piata Obor din Capitala, iar precupetii aprovizioneaza galantarele cu carne si zarzavaturi proaspete in asteptarea celei mai aglomerate zile din anul acesta, Vinerea Mare.

Vinerea Mare. Ce nu ai voie sa faci

Vinerea Mare. Ce nu ai voie sa faci. Crestinii ortodocsi au intrat de trei zile in Saptamana Patimilor si urmaresc respectarea vechilor traditii in vederea intampinarii sarbatorii invierii Mantuitorului Iisus Hristos.

FOTO Pastele indoliat din 1930: 116 credinciosi au ars de vii intr-o biserica din Arges, in Vinerea Mare. Regina Maria a luat parte la funeralii

La 85 de ani de marea nenorocire care s-a abatut asupra Costestiului, oamenii inca se mai intreaba de ce Dumnezeu a luat la El, tocmai din Sfanta Biserica, atatea suflete nevinovate, chiar in Vinerea Mare din Saptamana Patimilor. in cumplitul incendiu, care, la 18 aprilie 1930, a mistuit din temelii micul lacas, a pierit tot tineretul satului.

Semnificatia ultimelor zile din viata lui Iisus - Saptamana Patimilor, cand Raiul e inchis: de ce Vinerea Mare este ziua cea mai neagra din istoria crestinismului

Crestinii ortodocsi intra de astazi in Saptamana Mare, ultima in care se tine post inainte de sarbatoarea Sfintelor Pasti. Aceasta perioada este unica in Biserica, atat din punct de vedere liturgic, cat si duhovnicesc. Adevarul va spune semnificatia fiecarei zile din Saptamana Patimilor.

E bine sa fie achitari? Procentul de 10% este mic sau mare? Cateva lamuriri pentru Traian Basescu

Fostul presedinte, Traian Basescu, a criticat, luni seara, la B1 TV, procentul cam mare de achitari de 10% raportat de procurori la ultimul bilant al DNA, insa un studiu al Bancii Mondiale si specialistii in drept critica tocmai rata mare de condamnari in raport cu media UE si procentul suspect de mic de achitari. Un studiu realizat de Banca Mondiala pune in discutie rata de condamnare extrem de mare din partea procurorilor intre 90 - 95 procente) raportata in Romania si considera ca aceasta este rareori egalata in alte parti ale lumii. De ce este insa bine sa fie achitari si de ce ar fi util, pentru sanatatea sistemului juridiciar, ca acest procent sa fie chiar mai mare?.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1906 seconds )