Libnet.ro
UNICEF

15:15

Pietele internationale, pesimiste din cauza rezultatelor companiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pietele internationale, pesimiste din cauza rezultatelor companiilor

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au scazut vineri, ca urmare a rezultatelor financiare anuntate de companii, care ridica semne de intrebare cu privire la sanatatea acestora. continuă pe Ziarul Bursa

Trafic deviat provizoriu de pe DN 1 pe DN 1A, din cauza aglomeratiei. Pe Valea Prahovei s-au format coloane de masini

Traficul rutier a fost deviat provizoriu, duminica dupa-amiaza, de pe DN1 Brasov - Ploiesti pe pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, din cauza aglomeratiei, in conditiile in care in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, pe sensul de coborare dinspre munte, s-au format coloane de masini, transmite News. ro.

Trafic feroviar blocat in judetul Bacau, din cauza unui copac cazut peste linia de contact

Traficul feroviar este blocat in judetul Bacau, intre haltele Salina si Ciresoaia, din cauza unui copac care a cazut peste linia de contact, in urma vantului puternic, potrivit unui comunicat de presa.

Profesorul Lascar demareaza, printre cadrele medicale care protesteaza din cauza salariilor mici, la volanul bolidului sau de peste 100.000 de euro (FOTO)

Peste 70 de mii de angajati din Sanatate au protestat luni, oprind activitatea la majoritatea spitalelor din tara. Printre acesta si Spitalul de Urgenta Floreasca. in fata unitatii medicale in.

Epidemia de rujeola continua sa faca ravagii in Romania: Sase oameni au murit din cauza bolii

Aproape o mie de cazuri de rujeola s-au inregistrat pana in prezent in Romania, intr-una dintre cele mai grave epidemii din ultimii ani. Ministerul Sanatatii anunta ca, pana vineri, 28 octombrie, au fost confirmate 935 cazuri de rujeola, cu 149 de cazuri mai mult fata de ultima raportare. De asemenea, in acest moment sunt raportate 6 decese prin rujeola.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )