Libnet.ro
UNICEF

22:00

Pietonii, victime ale accidentelor rutiere: trei persoane care mergeau pe carosabil, lovite de masini intr-o singura zi

Adevărul Adevărul,
Pietonii, victime ale accidentelor rutiere: trei persoane care mergeau pe carosabil, lovite de masini intr-o singura zi

Joi dupa amiaza in judetul Tulcea au avut loc doua accidente rutiere in care au fost ranite trei persoane care circulau pe sosea. Una dintre victime, un batran de 71 de ani din Vacareni, consumase alcool. continuă pe Adevărul

Avion prabusit in centrul Frantei: Trei persoane si-au pierdut viata

Un avion usor s-a prabusit, joi, la Vertaizon, in centrul Frantei, trei persoane pierzandu-si viata in acest accident. La borul aeronavei prabusit pe un camp se aflau un barbat, alaturi de sora sa si.

Franta. Trei persoane au murit intr-un accident aviatic

Trei persoane au murit in urma prabusirii unui avion de turism la Vertaizon, in centrul Frantei, transmite mediafax. ro. Avionul s-a prabusit pe un camp, cu trei persoane la bord, si anume un barbat, sora sa si.

SUA: Trei persoane ranite si altele blocate intr-o zona afectata de un incendiu de vegetatie, in sudul Californiei

Trei persoane au fost ranite, iar unii locuitori si ajutori de serif sunt blocati intr-o zona evacuata din cauza unui incendiu de vegetatie care se extinde, in sudul Californiei. Un civil ar fi suferit arsuri,.

ACCIDENT in Bucuresti: O ambulanta s-a rasturnat, iar trei persoane sunt ranite.

Trei persoane au fost ranite, dupa ce o ambulanta s-a rasturnat la iesirea din pasajul Victoriei. Un autoturism nu a acordat prioritate ambulantei in intersectie, ambulanta s-a rasturnat, iar paramedicii si o persoana aflata in salvare au ajuns la spital. Stire in curs de actualizare.

Un avion s-a prabusit pe doua case din Connecticut. Trei persoane sunt disparute

Un avion de dimensiuni medii s-a prabusit vineri pe doua case, in statul american Connecticut. Pilotul aeronavei si alte doua persoane, de la sol, sunt date disparute.

Un avion s-a prabusit pe doua case in statul american Connecticut: Trei persoane au fost date disparute

Un avion de dimensiuni medii s-a prabusit, vineri pe doua case din statul american Connecticut, relateaza CNN. in urma incidentului, pilotul si alte doua persoane de la sol au fost dati disparuti.

Pennsylvania: Trei persoane au fost ucise si alte doua au fost ranite intr-un atac armat in timpul unei adunari publice

Un barbat armat a deschis focul, luni, in timpul unei adunari publice dintr-un oras din Pennsylvania, omorand doua persoane si ranind alte patru, informeaza NBCNews. Totodata a fost ranit si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )