Libnet.ro
UNICEF

17:00

Pilda Zilei cu Lidia Fecioru. Ce e mai bine: sa fii iubit sau sa iubesti?

Antena3 Antena3,
 Pilda Zilei cu Lidia Fecioru. Ce e mai bine: sa fii iubit sau sa iubesti?

Lidia Fecioru a prezentat Pilda Zilei, in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse de la Antena 3. Ea a invocat o poveste cu talc despre ce e mai bine sa faci in viata: sa astepti iubirea sau sa o oferi. continuă pe Antena3

Horoscop Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru. De ce ne pierdem energia in functie de zodie. Sfaturi pentru o energie inepuizabila

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au dezvaluit in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse cum ne influenteaza zodia sub care ne-am nascut nivelul de energie si au oferit sfaturi referitoare la ce trebuie sa faca fiecare nativ pentru a deborda de energie.

Cum arata Mirela Vaida complet nemachiata. Multi spun ca ii sta mai bine asa

Mirela Vaida se bucura de varsta sa si se simte frumoasa, lucru pentru care nu se sfieste ca posteze imagini neprelucrate cu ea. Aceasta s-a pozat de curand fara strop de machiaj. Fanii au reactionat extrem de frumos. Cum arata Mirela Vaida nemachiata? Cunoscuta prezentatoare de la Acces Direct este una dintre fericitele posesoare ale .

Lagarde (BCE) spune ca liderii femei au gestionat mai bine criza de coronavirus decat omologii lor barbati

Presedinta Bancii Centrale Europene BCE), Christine Lagarde, a declarat miercuri ca liderii politici femei au gestionat mai bine criza provocata de coronavirus in tarile lor decat omologii lor barbati. Aceasta a laudat comunicarea onesta si faptul ca au aratat ca le pasa, scrie The Guardian.

Cel mai bine platiti oameni din Romania. Cine castiga de 4 ori mai mult ca Iohannis

Salariu colosal al unui sef de banca de stat in Romania. Barbatul castiga de patru ori mai mult decat presedintele Klaus Iohannis. Si nu este singurul bugetar care e platit regeste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )