Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pilonul II de pensii private 2020. Ce se intampla acum cu banii stransi de 7,2 milioane de romani

Playtech Playtech,
Pilonul II de pensii private 2020. Ce se intampla acum cu banii stransi de 7,2 milioane de romani

Peste 7,2 milioane de romani sunt contribuabili la pilonul II de pensii. in aproape 12 ani, aproximativ 2,1 milioane de cetateni au strans peste 10. 000 de lei in conturile personale, iar peste 850. 000 au depasit pragul de 20. 000 de lei. Acestea sunt datele oferite de Asociatia care Reprezinta Administratorii Fondurilor de Pensii. Pilonul II de . continuă pe Playtech

Alina Eremia, anunt important, dupa operatie. Ce se intampla acum cu artista

Alina Eremia a suferit recent o interventie la nivelul fetei. Cantareata in varsta de 26 de ani si-a anuntat recent fanii cu privire la starea sa de sanatate. Ce se intampla acum cu artista? Ce se intampla acum cu Alina Eremia, dupa operatia la nas? Alina Eremia a decis sa-si rezolve odata pentru totdeauna o .

What`s Up, internat de urgenta. Nu a mai rezistat. Ce se intampla acum cu artistul

What`s Up a fost internat de urgenta din cauza unei probleme mai vechi. Desi a dorit sa stea cat mai departe de medici, nu a mai rezistat durerilor si a ajuns direct in camera de garda. Ce se intampla acum cu artistul? What`s Up, internat de urgenta. Ce se intampla acum cu artistul What`s Up .

Un fost actor din Constanta si-a atacat sotia in timp ce iesea de la biserica. Ce se intampla acum cu femeia

Un fost actor al Teatrului Fantasio din Constanta este in vizorul autoritatilor, dupa ce si-a atacat sotia in timp ce aceasta iesea de la biserica. Ce s-a intamplat cu femeia si care era relatia lor de cuplu de dinainte de incident? Un fost actor din Constanta si-a atacat sotia Un fost actor al Teatrului Fantasio .

GRAFICE Pilonul II de pensii, dupa 11 ani si jumatate: 2,1 milioane de romani au in conturile personale peste 10.000 de lei Firmele au facut plati de circa 100 milioane de euro

2,1 milioane de romani au strans peste 10. 000 de lei in conturile personale din Pilonul II de pensii private, in timp ce peste 850. 000 de romani au depasit pragul de 20. 000 de lei, a anuntat miercuri APAPR asociatia care reprezinta administratorii fondurilor de pensii). Totusi, romanii au sume cu 17% mai mici in conturi din cauza nerespectarii legii de infiintare a acestui sistem, care prevedea virarea unor contributii mai mari. Statul nu a virat in Pilonul II contributii in valoare de 2,1 miliarde de euro in perioada mentionata, sustine asociatia. Vezi in articol ce comisioane au retinut administratorii de pensii si care a fost castigul produs pentru participantii la Pilonul II.

Guvernul Orban, lovitura dura pentru pensionari si copii. Ce se intampla cu banii de pensii si alocatii

Guvernul a prorogat dublarea alocatiilor pe motiv ca in buget nu au fost cuprinse sumele aferente cresterii, dupa ce initial s-a votat dublarea acestora. Premierul Ludovic Orban sustine ca nu este obligatoriu ca alocatiile sa fie dublate din a doua jumatate a anului. Guvernul Orban, lovitura dura pentru pensionari si copii Alocatiile pentru copii vor .

Ce se intampla acum cu piata imobiliara. Anunt de ultim moment

Piata imobiliara din Romania continua sa creasca in 2020 pe toate segmentele, insa intr-un ritm ceva mai lent comparativ cu evolutia din ultimii ani, estimeaza consultantii companiei Colliers International.

Pretul gazelor romanesti A EXPLODAT in decembrie. Ce se intampla ACUM cu facturile romanilor

Pretul gazelor romanesti a explodat! Diferenta dintre indicele bursei de la Bucuresti si cel de la Viena a fost uriasa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )