Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Pilotii germani sar in apararea lui Andreas Lubitz, consternati de graba anchetatorilor francezi de a trage concluzii

Antena3 Antena3,
Pilotii germani sar in apararea lui Andreas Lubitz, consternati de graba anchetatorilor francezi de a trage concluzii

Pilotii germani au reactionat cu consternare la acuzatiile care i-au fost aduse copilotului Andreas Lubitz, suspectat de autoritatile franceze ca a prabusit intentionat avionul Germanwings, marti, in zona. continuă pe Antena3

Compania Lufthansa stia ca Andreas Lubitz era temporar inapt de zbor din cauza depresiei

Compania aeriana Lufthansa fusese informata in 2009 ca pilotul Andreas Lubitz, suspectat ca a prabusit avionul Germanwings, era temporar inapt de zbor din cauza depresiei. Potrivit publicatiei Bild, compania.

Presa germana: Lufthansa stia ca pilotul Andreas Lubitz avusese depresie

Compania aeriana Lufthansa fusese informata in 2009 ca pilotul Andreas Lubitz, suspectat ca a prabusit avionul Germanwings, era temporar inapt de zbor din cauza depresiei. Lufthansa comunicase aceasta situatie catre Autoritatea aeronautica germana.

Copilotul Andreas Lubitz traversa o criza in relatia cu prietena sa

Copilotul avionului Germanwings prabusit in Franta, Andreas Lubitz, traversase o criza in relatia cu prietena sa cu cateva saptamani inainte de accident si probabil se straduia sa faca fata despartirii de aceasta, relateaza cotidianul.

Ipoteza soc a anchetatorilor: Copilotul avionului GermanWings, Andreas Lubitz, ar fi provocat INTENTIONAT prabusirea avionului

Andreas Lubitz fusese angajat la GermanWings in 2013 si, sutine presa de la Paris, avea doar 630 de ore de zbor.

El este copilotul ...Andreas Lubitz

Prima poza cu Andreas Lubitz, copilotul avionului Germanwings, a fost postata pe Facebook . Procurorii francezi spun ca acesta probabil a prabusit avionul in mod deliberat, scrie telegraph. co. uk .

Avion prabusit in Franta. Cine era Andreas Lubitz, copilotul care a cauzat voit tragedia aviatica Germanwings

Andreas Lubitz, copilotul avionului Germanwings care s-a prabusit marti in Alpii Francezi, lucra la aceasta companie aeriana din septembrie 2013. Avea in jur de 630 de ore de zbor. Deocamdata, presa scrie ca acesta a fost primul sau job ca pilot.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,26 seconds )