Libnet.ro
UNICEF

06:15

Pilotul desemnat la conducerea TAROM a refuzat postul din cauza starii generale in care e compania

Hotnews Hotnews,
 Pilotul desemnat la conducerea TAROM a refuzat postul din cauza starii generale in care e compania

Valentin Gvinda, pilotul desemnat de Consiliul de Administratie al Tarom la conducerea companiei, dupa demiterea Madalinei Mezei, ar fi refuzat postul. Gvinda a transmis o informare Consiliului de Administratie in care isi argumenta refuzul printr-o analiza pe care ar fi facut-o situatiei din companie de la acest moment. continuă pe Hotnews

Din cauza cetii dense, un sofer a intrat in semiremorca unui camion

Traficul rutier pe DN2B este restrictionat pe raza localitatii CA Rosetti din cauza unui accident de circulatie soldat cu doua victime. Evenimentul s-a soldat din cauza nepastrarii distantei de siguranta pe timp de ceata. Un autoturism a intrat in coliziune cu semiremorca unui ansamblu de vehicule.

Nou deces din cauza virusului West Nile, al saptelea din acest sezon

Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile anunta ca in ultima saptamana s-a inregistrat un nou deces din cauza virusului West Nile. Ultimul deces a fost inregistrat in Olt.

Maria Sharapova: Ma doare gatul dupa fiecare meci din cauza tipetelor

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova a povestit, intr-un interviu recent, faptul ca, dupa fiecare meci, o doare gatul din cauza tipetelor care au facut-o celebra.

Mai multe medicamente ieftine ar putea sa dispara de pe piata, din cauza acestei taxe. Despre ce este vorba

Producatorii de medicamente trag un semnal de alarma cu privire la taxa clawback, despre care spun ca a ajuns la un nivel care nu mai poate fi sustinut. Daca nu vor fi luate masuri, mai multe medicamente care au preturi accesibile ar putea sa dispara de pe piata. Taxa clawback ar putea duce la disparitia .

Sagrada Familia a fost inchisa din cauza protestelor din Barcelona. Protestatarii au blocat bulevarde intregi

Din cauza protestelor de amploare din Barcelona, unul dintre cele mai importante obiective turistice din oras a fost inchis: Sagrada Familia. Deasemenea. Deasemenea, un meci de fotbal intre Reakk Madrid si.

in plin scandal penal, Tarom are un nou sef: Cine a fost numit la conducerea companiei de stat dupa ce pilotul Valentin Gvinda a refuzat postul

Consiliul de Administratie Tarom a numit un alt director pentru urmatoarele 4 luni dupa ce pilotul Valentin Gvinda a refuzat pozitia ca urmare a scandalului urias in care este implicata compania dupa ce fosta.

Statul roman ar putea plati milioane de euro despagubiri din cauza scandalului de la TAROM. Compania, la un pas de un nou dezastru financiar, dupa ce ministrul Cuc a recunoscut ca a cerut o lista cu pasagerii din ziua motiunii de cenzura

Scandalul de la TAROM capata o noua dimensiune. Dupa ce ministrul Transporturilor a recunoscut ca i-a cerut fostului director general, inainte de motiunea de cenzura, o lista cu oamenii de la bordul zborurilor.

Accident cu cinci victime in Braila, din cauza cetii dense

Accident grav in judetul Braila. Cinci oameni au fost raniti, dupa ce doua autoturisme, o platforma si un tir s-au lovit. Din primele informatii reiese ca un autoturism ar fi intrat in depasire si, pe f.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )