Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pintea, intrebata daca se mai da spaga in spitale: Nivelul a scazut

Adevărul Adevărul,
Pintea, intrebata daca se mai da spaga in spitale: Nivelul a scazut

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi, la Satu Mare, ca inca se mai da spaga in spitale, insa aceasta nu se mai da atat de frecvent ca inainte. Pintea a mai precizat ca acest fenomen nu va disparea decat in timp. continuă pe Adevărul

Sorina Pintea, intrebata daca se mai da spaga in spitale: Informatiile mele sunt ca da, dar nivelul a scazut

Spaga din spitale inca exista, dar nivelul a scazut, afirma ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Ea considera ca acest obicei nu va disparea complet decat in timp. Mii de pacienti din toata tara au dat spaga personalului medical, la solicitarea angajatilor din spitale - este concluzia unui raport realizat de firma de audit Anti-Bribery Synergy in cadrul unui proiect al Ministerului Sanatatii.

Sorina Pintea, intrebata daca se mai da spaga in spitale: Nivelul a scazut

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi, la Satu Mare, cu privire la spaga in spitale, ca acest obicei inca mai exista, insa nivelul a scazut. E a precizat ca acest fenomen nu va disparea d.

Sorina Pintea, intrebata daca se mai da spaga in spitale: Informatiile mele sunt ca da

In spitale inca se da sapga, afirma ministrul Sorina Pintea. Ea considera ca acest obicei nu va disparea complet decat in timp. Informatiile mele sunt ca da, inca se da spaga in spitale, a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )