Libnet.ro
UNICEF

22:45

Pintea, vizita inopinata la Spitalul Judetean din Cluj: Imaginea pe care pacientii o vad e dezolanta (FOTO)

B1 B1,
Pintea, vizita inopinata la Spitalul Judetean din Cluj: Imaginea pe care pacientii o vad e dezolanta (FOTO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut o vizita inopinata, sambata seara, la Spitalul Judetean din Cluj. Printre neregulile constatate se numara lipsa de organizare, mizeria din curtea unitatii. continuă pe B1

FOTO Sorina Pintea a gasit lipsa de organizare si mizerie la Spitalul Judetean din Cluj: Imaginea pe care pacientii o vad e dezolanta

Ministrul Sanatatii a gasit lipsa de organizare si mizerie la Spitalul Judetean din Cluj, unde a ajuns sambata seara pentru o vizita inopinata. Imaginea pe care pacientii o vad cand intra in acest spital este dezolanta, lipsa de organizare si mizeria din curtea spitalului nu e o carte de vizita demna sa dea incredere celor care vin aici pentru a-si rezolva o problema medicala, este reactia Sorinei Pintea dupa vizita la Cluj.

FOTO Ce a descoperit ministrul Sanatatii dupa o vizita-surpriza la Spitalul Judetean Cluj: Imaginea pe care o vad pacientii este dezolanta

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a postat pe Facebook mai multe fotografii facute la Spitalul Judetean Cluj, unde spune ca a facut o vizita inopinata sambata, 4 aprilie.

Raspunsul nastrusnic dat de portarul unui spital ministrului Sorina Pintea, sosita intr-o vizita inopinata nocturna

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a decis sa faca o vizita neanuntata, intr-o seara, tarziu, la Spitalul Municipal din Dej. Luat prin surprindere, portarul spitalului a avut o reactie nostima.

Buzoieni muscati de capuse, in atentia medicilor din Spitalul Judetean

In minivacanta de Paste si 1 Mai, la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau s-au prezentat numeroase persoane care au fost intepate de capuse. Insectele au fost scoase de medici, care nu au constatat, la niciunul dintre pacienti, simptomele bolii Lyme. Medicii recomanda maxima precautie in aceasta perioada, deoarece muscaturile de capusa pot provoca boli grave.

VIDEO Un start-up din Cluj vrea sa transforme masinile in purificatoare de aer mobile

Anual, mai multi oameni mor din cauza aerului poluat decat din cauza tutunului. Un start-up dezvoltat la Cluj vrea sa intervina in aceasta problema si a creat un purificator de aer care poate fi montat pe orice masina personala, autobuz, camion), cu orice tip de combustibil benzina, diesel, electric, hidrogen, etc). Vladimir Sabo, cofondator Vask, a explicat pentru StartupCafe. ro cum functioneaza aceasta tehnologia si care este modelul de business al afacerii pornite la Cluj.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )