Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pippa Middleton s-a maritat! Detalii despre nunta anului in Marea Britanie! FOTO + VIDEO

ADPM ADPM,
Pippa Middleton s-a maritat! Detalii despre nunta anului in Marea Britanie! FOTO + VIDEO

Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, Kate Middleton, s-a maritat azi cu bancherul James Matthews. Iata cum s-a derulat ceremonia supranumita nunta anului in Marea Britanie! . continuă pe ADPM

Totul despre Nunta anului 2017: Cum a aratat Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, in rochia de mireasa si ce au purtat membrii familiei regale FOTO

Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, s-a casatorit, sambata, in comitatul englez Berkshire, cu milionarul James Matthews, managerul unui fond de investitii. La acest eveniment, considerat nunta anului 2017 de tabloidele britanice, iau parte numerosi membri din familia regala a Marii Britanii, dar si starurile unor emisiuni TV de tip reality-show.

FOTO+VIDEO. Nunta anului in Regatul Unit: Pippa Middleton ii spune da milionarului James Matthews

Ceremonia prin care Philippa Charlotte Pippa Middleton, sora mai mica a ducesei de Cambridge, Kate Middleton, isi uneste destinul, sambata, de cel al unui manager de fonduri de investitii milionar, James Matthews, are toate ingredientele pentru a fi considerata nunta anului in Regatul Unit al Marii Britanii, conform CNN.

Nunta anului 2017 - Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, s-a casatorit

Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, s-a casatorit, sambata, in comitatul englez Berkshire, cu milionarul James Matthews, managerul unui fond de investitii. La acest eveniment, considerat nunta anului 2017 de tabloidele britanice,.

Casatoria ANULUI in Marea Britanie: Totul despre nunta Pippei Middleton

Sambata, 20 mai, la Londra isi pun pirostriile Pippa Middleton, sora mai mica a ducesei de Cambridge, si James Matthews, un milionar din lumea buna britanica. Nunta lor este considerata evenimentul an.

Pippa Middleton, nunta de 337.049 lire sterline. Iata lista cheltuielilor!

Pippa Middleton, sora lui Kate Middleton, se va marita in acest weekend cu James Matthews. Nunta va avea un buget considerabil. Iata de ce costa 337. 049 de lire sterline.

Pippa Middleton, nunta cu cel de care s-a despartit pentru 3 ani

Pippa Middleton se va marita in acest weekend cu James Matthews, cel cu care are o poveste de dragoste mai aparte. Au stat trei ani despartiti pana sa decida ca sunt facuti unul pentru celalalt.

Nunta anului in Marea Britanie va avea loc intr-o sera de sticla de 120.000 de euro

Pippa Middleton se va casatori in acest weekend cu James Matthews, iar invitatii, printre care se vor afla si membri ai familiilor regale, vor petrece intr-o sera din sticla, un cort imens, a carei inchiriere costa peste 120. 000 de euro.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )