Libnet.ro
UNICEF

12:15

Pirotehnistii chemati la o gradinita din Suedia dupa ce un copil a adus o grenada

Hotnews Hotnews,
 Pirotehnistii chemati la o gradinita din Suedia dupa ce un copil a adus o grenada

Politistii au pus o gradinita din Suedia in carantina marti dupa ce un prescolar a venit cu o grenada. Personalul institutiei din orasul suedez Kristianstad a chemat politia dupa terminarea programului copiilor, potrivit CNN. continuă pe Hotnews

Baietelul s-a dus fericit la gradinita sa le arate colegilor ce a gasit. Incredibil la ce pericol urias i-a supus pe toti

Un copil creat panica la o gradinita din Suedia dupa ce s-a prezentat cu o grenada pe care o gasise. Baiatul a ajuns cu grenada in mana pentru a le arata colegilor sai. Educatoarea care a.

Mario Iorgulescu repeta continuu asta, in timp ce era scos din masina, dupa accident. Ce i se intamplase

Mario Iorgulescu, fiul sefului LPF, a provocat un accident grav, duminica dimineata, la iesirea din Bucuresti, in urma caruia celalalt sofer a murit. Tanarul repeta continuu o sintagma, in vreme ce era scos din masina, dupa incident. Ce i se intamplase? Mario Iorgulescu repeta continuu asta, in timp ce era scos din masina, dupa accident .

Iulia Fratila a plecat din Romania, dupa ce a fost diagnosticata cu o boala crunta. Cat de mult s-a schimbat

Iulia Fratila s-a retras de mai bine de 10 ani din lumea publica. Frumoasa, care odinioara facea furori cu trupul bine sculptat si cu pletele sale blonde, a ales sa paraseasca Romania, dupa ce a fost diagnosticata cu o boala cumplita. Cum arata acum si care mai este starea sa? Cat de mult s-a schimbat .

Ce a scris presa din Ungaria dupa scandarile xenofobe ale suporterilor romani la meciul cu Malta: Situatia a degenerat

Suporterii romani au comis-o din nou la meciul cu Malta, castigat de Romania cu scorul de 1-0 in preliminariile Euro 2020. Pe parcursul partidei, fanii au folosit scandari xenofobe la adresa Ungariei. A fost meciul de debut al lui Adrian Rus la echipa nationala. Jucatorul celor de la MOL Fehervar a fost trimis la echipa .

VIDEO Franta, ironizata de Federatia din Andorra dupa gafele de la meciul cu Albania

Federatia de fotbal din Andorra a ironizat, intr-o postare pe retelele de socializare, erorile forului de la Paris, care a incurcat imnul Albaniei cu cel al Andorrei, informeaza lefigaro. fr.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )