Libnet.ro
UNICEF

01:05

Piturca nu va conta pe Gardos si Bourceanu pentru meciul cu Grecia din preliminariile Euro 2016

România Liberă România Liberă,
Piturca nu va conta pe Gardos si Bourceanu pentru meciul cu Grecia din preliminariile Euro 2016

Victor Piturca nu va conta pe fotbalistii Florin Gardos si Alexandru Bourceanu pentru meciul cu Grecia, din preliminariile Campionatului European de peste doi ani. continuă pe România Liberă

Victor Piturca a renuntat la Gardos si Bourceanu pentru meciul cu Grecia din preliminariile CE din 2016

Selectionerul Victor Piturca a renuntat la serviciile jucatorilor Florin Gardos nu a debutat la Southampton) si Alexandru Bourceanu Trabzonspor, accidentat), in vederea meciului cu Grecia, din preliminariile.

Nationala Romaniei se reuneste pentru meciul cu Grecia, din 7 septembrie

Echipa nationala a Romaniei se va reuni, luni, la ora 13. 00, la Centrul National de Fotbal de la Mogosoaia, in vederea pregatirii partidei cu Grecia, din 7 septembrie, din preliminariile Euro-2016, informeaza frf. ro.

Gardos si Bourceanu in afara lotului pentru meciul cu Grecia

Selectionerul Victor Piturca a decis sa-i lase in afara lotului echipei nationale pe fundasul Florin Gardos si mijlocasul Alexandru Bourceanu in vederea apropiatului meci cu Grecia din preliminariile EURO 2016.

Lotul Greciei pentru meciul cu Romania

Claudio Ranieri, noul selectioner al Greciei, a anuntat miercuri lotul complet de jucatori pentru meciul cu Romania din preliminariile EURO 2016.

Claudio Ranieri a anuntat lotul Greciei pentru meciul cu Romania, din preliminariile Euro 2016

Noul selectioner al nationalei Greciei, italianul Claudio Ranieri, a anuntat lotul pe care se va baza la meciul cu Romania, primul din grupa F a preliminariilor Euro 2016, competitie care se va desfasura in.

Promotie pentru meciul Stelei de astazi, cu Ludogoret: Pariu gratuit pana la 100 RON

Pentru meciul de astazi al Stelei, Sportingbet. com va ofer un pariu gratuit, FARA RISC, de pana la 100 RON.

Basescu: Nu se impune convocarea CSAT pentru discutarea situatiei din Ucraina

Intr-o discutie cu reporterii la finalul declaratiei de presa sustinute joi, la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu a sustinut ca nu se impune convocarea CSAT pentru discutarea situatiei din.

Sa ne bucure sau nu cresterea economisirii? Pentru prima oara din 2007, raportul credite/depozite a redevenit subunitar

John Maynard Keynes, cel care a revolutionat gandirea economica a secolului al 20-lea, atentiona asupra paradoxului economisirii. El spunea cam asa: in vreme de recesiune economica, tendinta populatiei care este angajata si nu are datorii, este sa economiseasca. Facand acest lucru, ei secatuiesc economia de lichidul sau vital, banii. Daca banii raman portofele, productia nu mai este sustinuta, implicit se pierd si locurile de munca, printre care si a celor care tin strans de bani. BNR tocmai a publicat marti dinamica principalilor indicatori monetari din luna iulie. Astfel, la finalul lunii iulie raportul credite/depozite a redevenit subunitar 99. 8%), pentru prima oara din februarie 2007. Sa ne bucuram sau sa ne intristam?, aceasta este intrebarea.

Romania strange randurile in vederea meciului cu Grecia

Victor Piturca suna adunarea tricolorilor pentru meciul cu Grecia din debutul preliminariilor Campionatului European din 2016.

Preliminariile Euro 2016: Lotul Greciei pentru meciul cu Romania

Selectionerul italian al nationalei Greciei, Claudio Ranieri, a anuntat, miercuri, lotul pentru partida cu reprezentativa Romaniei, din prima etapa a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016, informeaza site-ul oficial al Federatiei Elene de Fotbal, citat de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2609 seconds )