Libnet.ro
UNICEF

21:45

Placa Ambasadei Romaniei din Ungaria, acoperita cu steagul Tinutului Secuiesc

Hotnews Hotnews,
 Placa Ambasadei Romaniei din Ungaria, acoperita cu steagul Tinutului Secuiesc

Placa de la poarta Ambasadei Romaniei din Budapestea a fost acoperita cu un steag al Tinutului Secuiesc, in noaptea de 12 spre 13 ianuarie, de catre membrii gruparii extremiste din Ungaria Miscarea celor 64 de Comitate, scrie deputatul PMP Marius Pascan pe pagina sa deFacebook. continuă pe Hotnews

MAE, despre acoperirea placii Ambasadei Romaniei de la Budapesta cu steagul Tinutului Secuiesc: Este complet inacceptabila si contravine spiritului si prevederilor Conventiei de la Viena privind relatiile diplomatice

Ministerul Afacerilor Externe isi manifesta preocuparea, intr-un comunicat de presa, fata de atitudinea provocatoare a Miscarii Celor 64 de comitate, care a acoperit placa Ambasadei Romaniei din Budapesta cu steagul Tinutului Secuiesc, si condamna producerea unor astfel de incidente care au ca scop defaimarea simbolurilor nationale. MAE a subliniat ca savarsirea unor asemenea acte este complet inacceptabila si contravine spiritului si prevederilor Conventiei de la Viena privind relatiile diplomatice.

Conflictul escaladeaza! Gest EXTREM al ungurilor: Stema Ambasadei Romaniei a fost acoperita cu un steag al... (FOTO)

Extremistii unguri reactioneaza dur dupa afirmatiile premierului Mihai Tudose privind o eventuala autonomie a Tinutului Secuiesc. De parca spiritele nu erau inflamate suficient, membrii Miscarii celor.

Ambasadorul ungar a fost convocat la MAE dupa ce emblema Ambasadei Romaniei la Budapesta a fost acoperita cu drapelul secuiesc

Ambasadorul Ungariei la Bucuresti a fost convocat la MAE dupa ce membri ai Miscarii celor 64 de comitate au acoperit emblema Ambasadei Romaniei la Budapesta cu drapelul secuiesc, ministerul considerand inacceptabile astfel de gesturi si facand apel la autoritatile ungare sa asigure inviolabilitatea si integritatea sediilor misiunilor romanesti si personalului.

Ambasadorul Romaniei la Budapesta, convocat de Ministerul de Externe din Ungaria in urma declaratiilor premierului Tudose

Ambasadorul Romaniei la Budapesta, Marius-Gabriel Lazurca, a fost convocat ieri de Ministerul de Externe din Ungaria in urma declaratiilor premierului Mihai Tudose, considerate inacceptabile.

Ambasadorul Romaniei la Budapesta, convocat de Ministerul de Externe din Ungaria in urma declaratiilor premierului Tudose

Ambasadorul Romaniei la Budapesta, Marius-Gabriel Lazurca, a fost convocat vineri de Ministerul de Externe din Ungaria in urma declaratiilor premierului Mihai Tudose, considerate inacceptabile. Premierul.

PROVOCARE fara precedent! Ambasada Romaniei din Budapesta, ATACATA! (FOTO)

Ambasada Romaniei din Budapesta a fost atacata de mai multi extremisti unguri, membri ai gruparii Miscarea celor 64 de Comitate, in noaptea de sambata spre duminica. Timp de opt ore,.

Ungurii au facut miting cu o FUNIE in fata ambasadei Romaniei (VIDEO)

Partidul Socialist Maghiar si Jobbik au solicitat retragerea premierului roman Mihai Tudose, deoarece acesta a declarat ca daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile din tinutul secuiesc, toti.

Ambasadorul Romaniei la Budapesta, convocat de Ministerul de Externe din Ungaria in urma declaratiilor premierului Tudose

ACTUALIZARE 14:40 Presedintele Parlamentului Ungariei reactioneaza la declaratiile lui Mihai Tudose Presedintele Parlamentului Ungariei, Kover Laszlo, a declarat, astazi, la Turda, ca trebuie sa se raspunda ''pe un ton calm, pasnic si tolerant '' afirmatiilor premierului Mihai Tudose pe tema tinutului secuiesc.

CNMR solicita ministrului de Externe, Teodor Melescanu, o reactie la vandalizarea Ambasadei Romaniei la Budapesta

Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei solicita imperios o reactie publica si masuri concrete atat ministrului de externe al Romaniei domnul Teodor Melescanu cat si ministrului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2912 seconds )