Libnet.ro
UNICEF

20:30

O placa de beton de 1,5 tone ce face parte din cladirea Crucii Rosii din Bucuresti este in pericol sa se prabuseasca

B1 B1,
O placa de beton de 1,5 tone ce face parte din cladirea Crucii Rosii din Bucuresti este in pericol sa se prabuseasca

O placa de beton de 1,5 tone care face parte din cladirea in care functioneaza Crucea Rosie este in pericol sa se prabuseasca, informeaza Mediafax. Miercuri, la fata locului au ajuns mai multe echipaje. continuă pe B1

O placa de beton de 1,5 tone din cladirea Crucii Rosii din Capitala, in pericol sa cada

O placa de beton de 1,5 tone din cladirea in care functioneaza Crucea Rosie, aflata pe strada Biserica Amzei din sectorul 1, este in pericol sa cada, la fata locului aflandu-se, miercuri dupa-amiaza, echipaje ISU, ale autoritatilor locale si Politiei Comunitare Sector 1, care securizeaza zona, relateaza Mediafax.

UPDATE ISU Bucuresti: Placa de beton de la cladirea Crucii Rosii nu este in pericol iminent sa cada

Placa de beton de 1,5 tone de la cladirea Crucii Rosii, pentru care a fost solicitata miercuri interventia ISU, nu este in pericol iminent sa cada, insa trebuie pusa in siguranta, zona fiind in prezent izolata, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii ISU Bucuresti.

Vrei sa faci parte din trupa Station 4? Afla AICI ce trebuie sa faci!

Daca vrei sa fii artist si vrei sa faci parte din echipa Mango Records, nimic mai simplu: alatura-te campaniei Station 4 si poti deveni un artist de succes! Trupa care a luat nastere in cadrul celui de-al doilea sezon al concursului X Factor Romania, iti ofera sansa de a ajunge sa canti pe marile scene .

Placa de beton de 1,5 tone, in pericol sa cada. Cladirea apatine Crucii Rosii si se afla in Piata Amzei

O placa de beton de 1,5 tone din cladirea in care functioneaza Crucea Rosie, aflata pe strada Biserica Amzei din sectorul 1, este in pericol sa cada, la fata locului aflandu-se, miercuri dupa-amiaza, echipaje ISU, ale autoritatilor locale si Politiei Comunitare Sector 1, care securizeaza zona.

Pericol: O placa de beton de 1,5 tone s-ar putea desprinde din cladirea Crucii Rosii din Capitala

O placa de beton de 1,5 din cladirea in care functioneaza Crucea Rosie, aflata pe strada Biserica Amzei din Capitala, este in pericol sa cada. La fata locului au ajuns mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, care au securizat zona.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )