Libnet.ro
UNICEF

18:00

Placido Domingo a ajuns la spital din cauza emboliei pulmonare

Adevărul Adevărul,
Placido Domingo a ajuns la spital din cauza emboliei pulmonare

Artistul de opera in varsta de 72 de ani a fost internat intr-un spital din Madrid, dupa ce a suferit un blocaj la artera pulmonara. continuă pe Adevărul

Placido Domingo a fost internat intr-un spital din Madrid din cauza unei embolii pulmonare

Placido Domingo a fost internat, luni, intr-un spital din Madrid, unde este tratat pentru o embolie pulmonara, potrivit reprezentantilor sai, citati de El Pais. Medicul i-a recomandat tenorului spaniol sa.

Tenorul Placido Domingo a fost internat intr-un spital din Madrid

Tenorul spaniol Placido Domingo, in varsta de 72 de ani, a fost internat luni intr-un spital din Madrid, din cauza unei boli pulmonare, au anuntat marti reprezentantii institutiei, informeaza AFP, potrivit.

Starea de sanatate a tenorului Placido Domingo se imbunatateste

Starea de sanatate a tenorului spaniol Placido Domingo, internat de luni din cauza unei embolii pulmonare, se imbunatateste, au declarat miercuri surse din anturajul artistului pentru EFE,.

Placido Domingo, spitalizat. Afla de ce.

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost spitalizat, luni, din cauza unui embolism pulmonar cheag de sange format in plamani), luni, la Madrid, a anuntat, marti, purtatorul sau de cuvant, informeaza Reuters, potrivit Mediafax. Tenorul si dirijorul Placido Domingo, in varsta de 72 de ani, a fost internat intr-un spital din orasul sau natal, Madrid, iar medicii se asteapta ca artistul sa-si revina in trei-patru saptamani. Se simte bine si raspunde foarte bine la tratament, a spus purtatorul .

Tenorul Placido Domingo a fost internat intr-un spital din Madrid

Tenorul spaniol Placido Domingo, in varsta de 72 de ani, a fost internat, ieri, intr-un spital din Madrid, unde este tratat pentru o embolie pulmonara, au anuntat azi reprezentantii sai, conform Realitatea. net.

Tenorul Placido Domingo, spitalizat pentru un embolism pulmonar

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost internat intr-un spital din Madrid dupa ce a suferit un embolism pulmonar - un cheag de sange in plaman, a anuntat publicistul sau american, potrivit Reuters.

Tenorul Placido Domingo, spitalizat pentru un embolie pulmonara

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost internat intr-un spital din Madrid dupa ce a suferit un embolie pulmonara - un cheag de sange in plaman, a anuntat publicistul sau american, potrivit Reuters.

Tenorul Placido Domingo, spitalizat din cauza unui cheag de sange la plamani

Tenorul PlacidoDomingo a fost spitalizat, luni, la Madrid, din cauza unui embolism pulmonar format in plamani. Purtatorul sau de cuvant a asigurat ca artistul se simte bine, iar medicii au estimat ca.

Suceava: O ambulanta de 700.000 lei a ramas nefolosita din cauza deficitului de medici urgentisti

O ambulanta a SMURD Suceava, in valoare de 700. 000 lei, a ramas nefolosita din cauza deficitului de medici urgentisti, potrivit sefului ISU, colonelul Dan Hoffman, citat de Agerpres. Hoffman a precizat ca ar.

Vaslui: Peste 60 de angajati ai Postei si-au dat demisia, din cauza salariilor mici.

Peste 60 de angajati ai Postei Vaslui au solicitat disponibilizarea colectiva, in ultimele zile, din cauza salariilor mici si a volumului crescut de activitate, relateaza Mediafax. Potrivit Oficiului Judetean de Posta OJP) Vaslui, solicitarile de disponibilizari colective au fost depuse, in general, de catre factori postali din mediul rural care incearca sa profite de cele pana la 30 de salarii compensatorii acordate de catre companie. Este surprinzator ca numarul angajatilor care ne .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )