Libnet.ro
UNICEF

09:45

Plahotniuc: Ce au facut Dodon, PSRM si ACUM este o lovitura de stat. Am facut si eu greseli, dar nu mi-am tradat tara

Adevărul Adevărul,
Plahotniuc: Ce au facut Dodon, PSRM si ACUM este o lovitura de stat. Am facut si eu greseli, dar nu mi-am tradat tara

Presedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, sustine ca ceea ce au facut astazi, 8 iunie, Igor Dodon, PSRM si Blocul ACUM este o evidenta lovitura de stat. Potrivit politicianului, acestia au incalcat deliberat Constitutia si hotararile Curtii Constitutionale. Declaratiile au fost facute in cadrul unui briefing de presa, sustinut sambata seara, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Vlad Plahotniuc: Ce au facut Igor Dodon, PSRM si ACUM este o lovitura de stat

Presedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, sustine ca ceea ce au facut astazi, 8 iunie, Igor Dodon, PSRM si Blocul ACUM este o evidenta lovitura de stat. Potrivit politicianului, acestia au incalcat deliberat Constitutia si hotararile Curtii Constitutionale. Declaratiile au fost facute in cadrul unui briefing de presa, sustinut sambata seara, transmite IPN.

VIDEO Cutremur politic la Chisinau: Socialistii si blocul pro-european au semnat un acord anti-Plahotniuc / Maia Sandu, pusa premier / R. Moldova, declarata stat capturat printr-un vot in Parlament / Deputatii au aprobat demiterea sefilor din justitie, s

Socialistii presedintelui Igor Dodon si blocul pro-european ACUM condus de Andrei Nastase si Maia Sandu au convocat sambata o sedinta parlamentara extraordinara si ausemnat un acord de dezoligarhizare a tarii, o trimitere clara la Partidul Democrat condus de Vladimir Plahotniuc. Sedinta extraordinara a venit dupa ce Curtea Constitutionala a R. Moldova, considerata a fi sub influenta lui Plahotniuc, a decis ca termenul de investire a unui nou executiv a expirat vineri noapte si ca Parlamentul trebuie dizolvat imediat. PSRM si ACUM au calificat decizia CCM drept uzurpare a puterii in stat si au spus ca termenul expira abia sambata seara. Potrivit intelegerii politice, socialistii au primit functia de presedinte al Parlamentului pentru Zinaida Greceanii si cateva posturi de ministri, iar Maia Sandu, lidera PAS, a fost numita premier. Evenimentele de sambata s-au petrecut pe repede-inainte, Parlamentul reusind intr-o singura zi sa-si aleaga toata conducerea, sa creeze comisiile de specialitate, sa voteze guvernul Maia Sandu - care a si depus juramantul - si sa voteze si un document prin care R. Moldova este declarat stat capturat si, de asemenea, se decide demiterea conducerii parchetelor, curtii supreme, serviciului secret, comisiei electorale, etc.

VIDEO Cutremur politic la Chisinau: Socialistii si blocul pro-european au semnat un acord anti-Plahotniuc / Maia Sandu, pusa premier / R. Moldova, declarata stat capturat printr-un vot in Parlament / Deputatii l-au demis pe seful serviciului secret si pe

Socialistii presedintelui Igor Dodon si blocul pro-european ACUM condus de Andrei Nastase si Maia Sandu au convocat sambata o sedinta parlamentara extraordinara si au semnat un acord de dezoligarhizare a tarii, o trimitere clara la Partidul Democrat condus de Vladimir Plahotniuc. Sedinta extraordinara a venit dupa ce Curtea Constitutionala a R. Moldova, considerata a fi sub influenta lui Plahotniuc, a decis ca termenul de investire a unui nou executiv a expirat vineri noapte si ca Parlamentul trebuie dizolvat imediat. PSRM si ACUM au calificat decizia CCM drept uzurpare a puterii in stat si au spus ca termenul expira abia sambata seara. Potrivit intelegerii politice, socialistii au primit functia de presedinte al Parlamentului pentru Zinaida Greceanii si cateva posturi de ministri, iar Maia Sandu, lidera PAS, a fost numita premier. Evenimentele de sambata s-au petrecut pe repede-inainte, Parlamentul reusind intr-o singura zi sa-si aleaga toata conducerea, sa creeze comisiile de specialitate, sa voteze guvernul Maia Sandu - care a si depus juramantul - si sa voteze si un document prin care R. Moldova este declarat stat capturat si, de asemenea, se decide demiterea conducerii parchetelor, curtii supreme, serviciului secret, comisiei electorale, etc.

Seful CNA, Bogdan Zumbreanu, revocat din funtie de deputatii PSRM-ACUM

Directorul Centrului National Anticoruptie CNA), Bogdan Zumbreanu, a fost revocat din functie sambata, 8 iunie, de catre deputatii PSRM si Blocului ACUM.

Seful CNA, Bogdan Zumbreanu, revocat din functie de deputatii PSRM-ACUM

Directorul Centrului National Anticoruptie CNA), Bogdan Zumbreanu, a fost revocat din functie sambata, 8 iunie, de catre deputatii PSRM si Blocului ACUM.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )