Libnet.ro
UNICEF

01:05

Plaja salbatica din Romania care concureaza cu cele mai frumoase locuri exotice din lume. Pozele sunt reale

Playtech Playtech,
Plaja salbatica din Romania care concureaza cu cele mai frumoase locuri exotice din lume. Pozele sunt reale

Plaja salbatica din Romania care concureaza cu cele mai frumoase locuri exotice din lume poate fi numita simplu: Raiul pe Pamant. E stiut ca, daca mergi prin tara noastra, peisajul se schimba la fiecare 90 de kilometri, dar de oaze in mijlocul muntilor nu s-a auzit. Plaja salbatica din Romania care concureaza cu cele mai . continuă pe Playtech

Declaratia halucinanta a tanarului din Romania care a ucis o englezoaica: Am picat la mijloc, o capcana. De frica s-a intamplat, va zic sincer - VIDEO

Un tanar de 27 de ani originar din Cluj, care a ucis o femeie in Marea Britanie, a fost prins de politisti in cursul zilei de miercuri. Apartamentului acestuia a fost perchezitionat, iar acesta a fost retinut.

Ilie Nastase (singurul sportiv din Romania care ajunsese in finala la Wimbledon): Simona are prima sansa la titlu chiar si cu Serena Williams

Singurul roman care a mai jucat finale la Wimbledon, la simplu, Ilie Nastase, a declarat, joi, ca Simona Halep are prima sansa la castigarea turneului londonez chiar si daca va evolua contra Serenei Williams.

Masinile diesel, interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii!

Soferii care au masini diesel motorina au motive serioase de ingrijorare. Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina.

insotitorii de zbor dezvaluie cele mai neplacute 9 gesturi ale pasagerilor

Insotitorii de zbor au multe responsabilitati in aer, un fapt de care unii pasageri par sa nu-si dea seama. Mai neplacut este ca unii calatori se comporta de parca preferintele lor ar fi mai importante decat ale tuturor celorlalti, ignorand locul care le-a fost repartizat, pastrandu-si castile cand insotitorul de zbor ii intreaba ce doresc sa bea sau taindu-si unghiile pe scaun. Cititi care sunt cele mai neplacute 9 lucruri pe care le fac pasagerii companiilor de zbor, dezvaluite de opt insotitori de zbor sub protectia anonimatului.

Adevarul Live: Cele mai eficiente masuri daca ai tiroidita autoimuna

Un diagnostic tot mai frecvent primit mai ales de femeile tinere, tiroidita autoimuna poate da peste cap intreg organismul daca nu este monitorizata si tinuta sub control. Ne spun care sunt cele mai importante lucruri de stiut despre tiroidita prof. dr. Diana-Loreta Paun, medic primar endocrinolog, Rozalina Lapadatu, presedinta Asociatiei Pacientilor cu Afectiuni Autoimune, si Gabriela Niculae, pacienta cu tiroidita autoimuna.

ONDREJ SAFAR, COUNTRY MANAGER CEZ ROMANIA: Nu ne grabim sa vindem activele din Romania

Safar, CEZ Romania: Piata din Romania se numara printre cele mai stabile din regiune, inca, si suntem fericiti aici Grupul CEZ nu se grabeste sa isi vanda activele din Romania si continua cu proiectele pe care le-a demarat la noi in tara, anuntand ca va incepe si unele noi, deoarece piata de la noi se numara printre cele mai stabile din regiune, a afirmat, ieri, Ondrej Safar, country manager CEZ Romania, in cadrul unei conferinte de presa.

De ce apa imbuteliata este una dintre cele mai mari farse din istoria moderna. E valabil si pentru Romania

Apa imbuteliata a devenit una dintre cele mai profitabile afaceri. Doar in Statele Unite se cheltuiesc in jur de 100 de miliarde de dolari pe an. Companii mari precum Nestle, Pepsi sau Coca-Cola au inceput sa.

Printre cele mai bune 41 de spectacole

Alaturi de teatre importante din Romania, ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti a fost .

CEZ: Nu ne grabim sa vindem activele din Romania

Compania ceha de utilitati CEZ nu se grabeste sa vanda activele din Romania si isi continua proiectele de aici, intrucat considera ca piata romaneasca este una dintre cele mai stabile din regiune, a declarat, astazi, Ondrej Safar, country manager CEZ Romania, intr-o conferinta de presa.

Cele 6 reguli ale unuia dintre cele mai discrete comitete din Banca Nationala- Comitetul de Administrare a Rezervelor Internationale. Cum au reusit cei 11 sa faca un profit record pentru BNR in 2018

Sunt 11, toti numiti de Guvernator. Sedintele lor nu dureaza mai mult de un ceas, iar operatiunile pe care le fac nu utilizeaza instrumente derivate. Ei formeaza unul dintre cele mai discrete comitete din BNR- Comitetul de Administrare a Rezervelor Internationale. Pe scurt, CARI. Cei 11 au reusit sa duca profitul BNR pe 2018 la peste 1,18 miliarde de lei. in banca, angajatii le spun celor 11 briliantii, termen utilizat si de Guvernatorul Isarescu miercuri, atunci cand s-a referit la ei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )