Libnet.ro
UNICEF

12:00

Plaje atractive din Europa, dar mai putin aglomerate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Plaje atractive din Europa, dar mai putin aglomerate

Vacanta de vara vine la pachet cu aglomeratia, de cele mai multe ori, mai ales pentru ca turistii care isi doresc sa fuga din calea caldurii din orase si sa se refugieze in locuri mai racoroase, montane sau in briza marii. Doar ca bateriile nu se incarca la fel de eficient daca aglomeratia urbana doar se relocheaza intr-un alt peisaj. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO Plaje din Europa cel mai putin aglomerate si preturile de cazare in aceste zone

Vacanta de vara vine la pachet cu aglomeratia, de cele mai multe ori, mai ales pentru ca toti isi doresc sa fuga din calea caldurii din orase si sa se refugieze in locuri mai racoroase, montane sau in briza marii. Doar ca bateriile nu se incarca la fel de eficient daca aglomeratia urbana doar se relocheaza intr-un alt peisaj.

Plaje in Europa, putin aglomerate, in care sa mergi in vacanta de vara

Inevitabil, vacanta de vara vine la pachet cu aglomeratia. Cu totii ne dorim sa fugim de caldura sufocanta din orase si sa ne refugiem in locuri mai racoroase. momondo. ro a gasit cele mai atragatoare plaje, mai putin cunoscute de turistii care aleg sa.

A murit cea mai batrana femeie din Europa. Cati ani avea si cine era (VIDEO)

Ea era femeia cea mai batrana din Europa. Giuseppina Robucci s-a nascut pe 20 martie 1903 intr-un orasel din centrul Italiei. Aceasta a decedat la varsta de 116 ani si 90 de zile Giuseppina,.

A murit cea mai batrana persoana din Europa. Ce varsta avea

A murit cea mai batrana persoana din Europa. Este vorba despre Maria Giuseppa Robucci, din Apulia, Italia, care avea 116 ani. De asemenea, Maria, cunoscuta si ca Nonna Peppa, era si a doua.

ANRE: Pretul mic la energia electrica nu-i motiveaza pe romani sa consume mai putin. Dar preturile vor creste

Romanii nu sunt interesati sa consume mai putina energie electrica, pentru ca, deocamdata, pretul acesteia este reglementat, dar perioada cand tariful platit de consumatori va fi mai mare, este o chestiune de timp, a spus Zoltan Nagy-Bege, vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE).

A murit cea mai batrana femeie din Europa. Avea la 116 ani si 90 de zile

O femeie in varsta de 116 ani si 90 de zile a murit marti in oraselul din centrul Italiei in care s-a si nascut, relateaza Time Magazine. Giuseppina Robucci s-a nascut pe data de 20 martie 1903, a avut.

E adevarat ca cel mai mare cires din Europa se afla in Romania?

Ciresele sunt printre cele mai cautate fructe la inceput de vara si, evident, ciresii sunt printre cei mai cautati copaci. Totusi, cine ar fi crezut ca, in Romania, se afla unul dintre cei mai mari ciresi.

FCSB si Craiova au avut noroc la tragerea la sorti pentru turul 2 din Europa League

Sortii au fost de partea echipelor FCSB si Craiova in ceea ce priveste posibilii adversari din turul 2 preliminar al Europa League.

Adversarele echipelor FCSB si Craiova in primul tur preliminar din Europa League

Echipele FCSB si Craiova au intrat, marti, in focul tragerii la sorti pentru primul tur preliminar al Europa League. Doar FCSB a fost cap de serie.

Faze tari: Un sofer baut a iesit cu tancul de 36 de tone, pe strada, intr-un oras din Polonia; Cel mai fierbinte trend de pe Instagram. Femeile dotate isi folosesc sanii pe post de suport de pahar

Cea mai sexy doctorita nu mai are voie sa profeseze: Nu m-am imbracat provocator in fata pacientilor! Nang Mwe San 28 de ani) s-a trezit cu licenta suspendata, din cauza unor fotografii provocatoare. Imagini virale. Reactia unui chelner care varsa halbele de bere de doua ori, la aceeasi masa. Imaginile au fost surprinse intr-un bar din Dublin, Irlanda. Ajuns la o masa cu tava plina de halbe de bere, chelnerul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )