Libnet.ro
UNICEF

13:46

Plajele din Mamaia si Navodari au fost monitorizate cu ajutorul unei drone. Care a fost scopul proiectului

Adevărul Adevărul,
Plajele din Mamaia si Navodari au fost monitorizate cu ajutorul unei drone. Care a fost scopul proiectului

Specialistii Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea Litoral au efectuat un numar de 8 zboruri pentu a realiza masuratori de fotogrametrie in zona de plaja din Mamaia si Navodari. continuă pe Adevărul

Plajele de pe litoralul romanesc , monitorizate cu drona

Plajele din Mamaia si Navodari au fost monitorizate in aceste zile, pe o lungime de 12 kilometri, cu ajutorul unei drone. O astfel de masura va fi luata pe intreg litoralul, de la Navodari la Vama Veche, iar imaginile vor ajuta, printre altele, la urmarirea operatorilor privind respectarea legislatiei, a transmis luni Administratia Bazinala de Apa Dobrogea-Litoral.

Preturi piperate pe litoralul romanesc. Clientii unui restaurant din Mamaia au platit 60 de lei pentru o omleta si o salata. in Navodari, o portie de hamsii si o apa costa cam la fel

Oferta de servicii de care se pot bucura turistii pe litoralul romanesc a starnit noi controverse in spatiul public. Pe fondul informatiilor ca un sejur in anumite zone statiunile de la Marea Neagra din.

Batrana din Bihor a fost surprinsa in timp ce deschidea portbagajul si abandona mai multi pisoi in padure. Sacul era plin, probabil mai avea de aruncat!

O batrana din Bihor a fost surprinsa facand un gest de-a dreptul revoltator. Femeia a abandonat mai multi pisoi in padurea Tinca, dupa ce a deschis portbagajul si i-a scos de acolo. Doar ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1994 seconds )