Libnet.ro
UNICEF

21:01

Plan rosu de interventie. Accident rutier cu 13 raniti in judetul Satu Mare

România Liberă România Liberă,
Plan rosu de interventie. Accident rutier cu 13 raniti in judetul Satu Mare

Cel putin 13 persoane au fost ranite, luni, dupa ce un camion si un autocar s-au ciocnit pe DN 19, in localitatea Petresti din judetul Satu Mare. continuă pe România Liberă

Accident rutier cu sapte raniti pe DN 66. Impact frontal intre doua masini, in cea mai periculoasa zona a soselei

Doua masini s-au ciocnit vineri, pe Drumul National 66, in apropiere de Petrosani, iar in urma accidentului rutier sapte oameni au fost raniti. Impactul s-a produs intr-o zona in care in ultimii ani au avut loc numeroase accidente grave.

Accident rutier cu sapte raniti pe DN 66, provocat de un tanar de 18 ani. Impact frontal provocat de soferul grabit

Doua masini s-au ciocnit vineri, pe Drumul National 66, in apropiere de Petrosani, iar in urma accidentului rutier sapte oameni au fost raniti. Impactul s-a produs intr-o zona in care in ultimii ani au avut loc numeroase accidente grave.

Traficul rutier a fost reluat in judetul Satu Mare, dupa un accident soldat cu 13 raniti

Cel putin 13 persoane au fost ranite, luni, dupa ce un camion si un autocar s-au ciocnit pe DN 19, in localitatea Petresti din judetul Satu Mare.

FOTO Cinci romani au murit, iar alti trei sunt raniti, in urma unui grav accident rutier produs la Viena. Precizarile MAE

Cinci romani au murit, iar alti doi ar fi in stare grava, dupa ce un microbuz inmatriculat in Satu Mare a fost implicat intr-un accident rutier in Austria. Persoanele ranite au fost transportate de urgenta la spital pentru ingrijiri medicale, precizeaza MAE.

Accident rutier grav pe DN 13. Sunt mai multe victime

Un accident grav s-a produs pe Drumul National 13, in judetul Brasov, in care au fost implicate un TIR si un microbuz in care se aflau opt pasageri. in urma impactului o persoana a murit,.

Dacian Ciolos, implicat intr-un accident rutier

Fostul premier Dacian Ciolos a fost implicat intr-un accident de circulatie. Potrivit primelor informatii, acesta nu a fost ranit. Accidentul a avut loc in judetul Dambovita. Un sofer din.

Au sarit airbag-urile! Dacian Ciolos si sotia, implicati intr-un ACCIDENT RUTIER: in ce stare se afla cei doi

Dacian Ciolos si sotia sa au fost implicati, joi, intr-un accident rutier, potrivit Gazeta Dambovitei. Fostul premier a mers in vizita in comuna Ulmi, judetul Dambovita, unde o.

Au sarit airbag-urile! Dacian Ciolos si sotia, implicati intr-un ACCIDENT RUTIER: in ce stare se afla cei doi (FOTO)

Dacian Ciolos si sotia sa au fost implicati, joi, intr-un accident rutier, potrivit Gazeta Dambovitei. Fostul premier a mers in vizita in comuna Ulmi, judetul Dambovita, unde o co.

VIDEO Fostul premier Dacian Ciolos si sotia sa, implicati intr-un accident rutier in Dambovita. Masina care i-a lovit a fost serios avariata

Fostul premier Dacian Ciolos si sotia acestuia, Valerie Ciolos, au fost implicati intr-un accident rutier in judetul Dambovita, unde masina in care se aflau a fost lovita de un alt autoturism.

FOTO VIDEO Dacian Ciolos si sotia sa, implicati intr-un accident rutier

Fostul premier Dacian Ciolos si sotia sa, aflati in vizita in Dambovita, a fost implicata intr-un accident rutier. Incidentul s-a soldat cu pagube materiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )