Libnet.ro
UNICEF

12:30

O plangere facuta impotriva lui Klaus Iohannis in scandalul caselor, inchisa de procurori. Care este motivul clasarii

Adevărul Adevărul,
O plangere facuta impotriva lui Klaus Iohannis in scandalul caselor, inchisa de procurori. Care este motivul clasarii

Procurorii au inchis plangerea penala depusa impotriva presedintelui Klaus Iohannis de firma unui site de stiri, care acuza pe seful statului ca nu ar fi declarat la Fisc banii luati din chiria imobilelor acestuia din Sibiu. continuă pe Adevărul

Cate case are Klaus Iohannis. Instanta, decizie de ultima ora in dosarul presedintelui

Parchetul general a decis clasarea dosarului in ce priveste casele familiei Iohannis. Reamintim ca dosarul a deschis in urma unei plangeri depuse de o publicatie online. Dosarul a fost astfel clasat pentru ca faptele au fost deja investigate. Cate case are Klaus Iohannis Acuzatiile se legau de modul in care familia prezidentiala a intrat in .

Stirile ProTV: Pedeapsa primita de detinutul care l-a amenintat cu moartea pe presedintele Klaus Iohannis

Detinutul de la Penitenciarul Aiud care l-a amenintat cu moartea pe presedintele Klaus Iohannis, printr-o scrisoare trimisa la Cotroceni, a fost condamnat, in prima instanta, la un an de inchisoare.

Detinutul care l-a amenintat cu moartea pe Klaus Iohannis, condamnat pentru ultraj

Un detinut care l-a amenintat pe presedintele Klaus Iohannis, prin intermediul unei scrisori pe care i-a trimis-o sefului statului din Penitenciarul Aiud, unde isi ispaseste o pedeapsa de 15 ani pentru omor, a fost condamnat miercuri de Judecatoria Aiud la 1 an de inchisoare pentru ultraj.

Ce pedeapsa a primit detinutul care l-a amenintat cu moartea pe Klaus Iohannis pentru ca a refuzat sa il gratieze

Detinutul de la Penitenciarul Aiud, care l-a amenintat cu moartea pe presedintele Klaus Iohannis prin intermediul uneii petitii pentru ca nu l-a gratiat, a fost condamnat la 1 an de inchisoare.

Klaus Iohannis, intalnire cu ministrul saudit de Externe, la Cotroceni: Presedintele a acceptat invitatia de a vizita Arabia Saudita

Presedintele Klaus Iohannis, l-a primit miercuri, la Palatul Cotroceni, pe ministrul de Externe din Regatul Arabiei Saudite, Adel Bin Ahmed Al-Jubeir, aflat in vizita in Romania. in acest context, seful.

Dosarul asupra achizitiei de catre Klaus Iohannis a doua imobile in Sibiu a fost clasat de Parchet

Informatii de ultima ora privind dosarul lui Klaus Iohannis. Procurorii Parchetului General au decis.

Sindicatele din educatie cer presedintelui Klaus Iohannis sa promulge legea prin care scade numarul de elevi la clasa

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant face apel la presedintele Klaus Iohannis sa promulge modificarile aduse legii educatiei nationale, facute luni in plenul Senatului, prin care sunt aduse modificari masise invatamantului prescolar, primar, gimnazial si liceal. Sindicalistii spun ca schimbrile au fost cerute de ei pentru ca erau stringente pentru sistemul de educatie din Romania.

Mihai Fifor il acuza pe Klaus Iohannis de incalcarea Constitutiei

Mihai Fifor il acuza pe Klaus Iohannis de incalcarea Constitutiei, doar pentru a forta alegerile anticipate.

Studentii ii cer presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge legea prin care rectorii vor avea un numar nelimitat de mandate

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) solicita presedintelui Klaus Werner Iohannis sa nu promulge legea prin care rectorii pot avea mai mult de doua mandate, care a fost adoptata luni in plenul Senatului. Studentii spun ca prin modificarile aduse legii educatiei se aduc mari deservicii sistemului educational romanesc. Modificari importante la legea educatiei: Scade numarul de copii dintr-o clasa Transportul va fi gratuit pentru elevi Se elimina numarul maxim de mandate pentru rectori Proiect).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )